Få de indpakkede gaver leveret for 29 kr.
Vi har en gave til dig

Bestil nu. Vi sender i dag

Bestil nu. Vi sender i morgen

Bestil nu. Vi sender mandag

boxquiz.dk
0

Din indkøbskurv er tom

marts 13, 2020 2 minut(ters) læsning 4 kommentarer

Hvem elsker ikke at få et brev? Bare det at vide, at nogen tog sig tid til at skrive, giver en varm og autentisk følelse, og man kan blive helt rørt. Uanset om du foretrækker at skrive på et hvidt stykke papir, tegner en tegning eller gør dig umage med at finde det helt perfekte kort at skrive på, så skal du vide, at modtageren vil elske dig for det.

Hvad enten du skal skrive et kærestebrev (er du klar over hvor mange gange sådan et brev bliver læst?), skrive til en skolekammerat fordi du er hjemme fra skole eller skrive til bedsteforældrene, som måske ikke er kommet helt med på email-bølgen, så skiller du dig ud fra mængden: Du gør nemlig noget, som mange andre ikke gider eller ikke orker. Derfor skal DU gøre det.

De 4 tips er:

Skriv i hånden. Vi er mange, som skriver alt for lidt i hånden, for computeren og telefonen har helt overtaget alt vores skriveri. Når du skriver i hånden, bliver det du skriver meget mere personligt og meget sværere at se bor fra. Hvis du skal skrive noget, som virkelig er vigtigt, så skal du skrive i hånden. Det virker! Og børn synes, at det er hyggeligt.

Forbered indholdet. Planlæg hvad du vil skrive. Det er altid en god ide at gøre sig nogle tanker om, hvad man vil skrive. Find ud af, hvad du gerne vil fortælle og hvor for du vil fortælle netop det. Du kan fx starte med at skrive nogle stikord til dig selv. Når først de er kommet ned på et papir, så bliver det meget lettere at skrive resten af brevet.

Lån citater. Der findes et hav af citater online, og de kan både være sjove, geniale og er med garanti underholdende. Prøv at google ’citater om …’, og se, hvad der kommer frem. Måske kan du bruge et eller flere citater til at understrege din pointe.

Slut af med en krammer. Det er svært at give en krammer online, og når man er langt fra hinanden. Gi’ en krammer i stedet for en almindelig hilsen. Du kan fx skrive ’Kram fra …’, ’Kys og kram …’, ’Kæmpekram fra …’, hvis det passer til din modtager. En helt almindelig kærlig hilsen kan også altid bruges og skaber glæde. Hvis du skriver til en kæreste kan ’Møz fra …’ være den helt rigtige måde at slutte brevet på.

SHOP HISTORIEN HER

4 svar

RZerjwcyzOE
RZerjwcyzOE

marts 19, 2020

nNcxlVSRpD

iPwMCGLmn
iPwMCGLmn

marts 19, 2020

fKpTOMFChecavLx

nzaIFwBxyHU
nzaIFwBxyHU

marts 18, 2020

vOZGuoKcnze

kAJBxtap
kAJBxtap

marts 18, 2020

WTYcyMnspfBVK

Skriv en kommentar


Også i Journal

Vær noget for andre
Vær noget for andre

marts 16, 2020 4 minut(ters) læsning 4 kommentarer

Kender du følelsen af at miste overblikket og kontrollen?Jeg har lavet en liste med ideer, fordi jeg gerne vil inspirere dig, som gerne vil gøre noget for andre. Måske kan du lide nogle af ideerne, måske kan du lide dem alle sammen og måske ingen af dem. Hvis du har bedre ideer, så fokuser på, hvad der passer ind i din situation og dit liv.
Læs mere >>
Supernemt ciabatta
Supernemt ciabatta

marts 16, 2020 1 minut(ters) læsning 4 kommentarer

Bag et supernemt brød, som hele familien vil elske.
Læs mere >>
Så godt kan det være at arbejde hjemme
Så godt kan det være at arbejde hjemme

marts 14, 2020 1 minut(ters) læsning 4 kommentarer

Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe arbejdet hjemmefra an? Så læs med her, hvor vi har samlet nogle artikler om emnet.
Læs mere >>