SE DAGENS GAVE

     |      GRATIS FRAGT V/ KØB OVER 299 KR.

     |      KØB ALLE ÅRSQUIZ SPIL

 

0

Din indkøbskurv er tom

Blå gaveguide

af Bettina Cronquist November 03, 2017

Blå gaveguide

November er ankommet, og det er kulden så småt også. Jeg kunne i hvert fald se min ånde i morges, da jeg kom ud af døren, og det er da tegn på vinter, er det ikke?

Så kan det være rart at have varme fingre. Hvad er bedre end nogle tykke strikkede vanter? Vanter eller luffer er faktisk varmere end handsker, fordi de tynde fingre kan varme hinanden side om side nede i vanterne. Så på med vanten og ud og nyde det kølige vejr.

Mange savner måske den tid der bliver brugt med at hygge om og i haven - også byhaven. Du har måske nok fået lidt mere tid forærende nu, hvor du skal vente på foråret, men så er der gode råd at hente i bogen om Byhaven. Find inspiration i de mørke måneder og gør dig klar til lyset vender tilbage igen, både morgen og aften.

Hvis du rejser sydpå kan du opleve de lidt varmere himmelstrøg, mens sneen allerede er faldet nordpå. Rejseguiden om Stockholm er for dig som skal til denne skønne by med smukt vand, gamle huse, slotte og masser af stemning. Gå fx gennem Biblioteksgatan. Så lover vi at du kommer i rigtig julestemning. Ta' din Box City Guide med i lommen. Så er du godt klædt på til at opleve storbyen mod nord.

Hjemme igen kan det være rart at have noget at varme fødderne på. Pynt med kludetæpper, som er nemme at flytte rundt og vaske i maskinen, hvis behovet skulle opstå. De kan bruges både inde og ude. Til foråret og sommer kan du lægge dem på altanen eller terrassen og gøre udeområderne endnu mere hyggelige.

Kan du li' at spille spil? Så er der masser at vælge imellem hos os. Cuties er både for voksne og børn og næsten som et helt klassisk kortspil. Pak mobilen og iPad'en væk og hyg med fx Fisk eller Krig og måske en skål slik. Det bliver ikke meget bedre for familiesammenholdet.

Trænger badeværelset til et pift? For ganske få penge og midler kan du faktisk få et helt nye badeværelse - i hvert fald at se på. Skift badeforhænget ud og køb et par gæstehåndklæder som matcher. Mere skal der faktisk ikke til. Vi synes selv af dette badeforhæng er superflot.

Vi ønsker dig en dejlig start på november :) 

Links til gaveideerne:

Byhaven

Rejseguiden

Kludetæppet

Kortspillet med søde dyr

Badeforhænget

Vanterne

 

Bettina Cronquist
Bettina Cronquist


Skriv en kommentar

Få nyhedsbrevet