Oktober 27, 2017 3 minut(ters) læsning

Orange er oktober måneds smukke farve, og vi har ladet os inspirere af denne smukke efterårsfarve i denne gaveguide. Hvis du skal finde på gaver i oktober eller november, så kan du måske finde inspiration her.

Smuk mad kan for alvor få maven til at knurre, og hvorfor ikke prøve kræfter med en smuk salat? Haveselskabet har et stort og flot udvalg af lækre og inspirerende kogebøger, hvor hele haven kommer i spil. Bogen om spiselige blomster er perfekt til ham eller hende, som elsker smuk mad. Blomster er smuk og spiselig pynt, men læs lige lidt først, så du er helt sikker på, at blomsterne nu også kan spises. Hvis du ikke kan finde blomster, så er en god tommelfingerregel altid at lave mad i alle regnbuens farver. Jo flere farver der er på din tallerken, så flere vitaminer får du spist.

Du kan få smuk mad i hele verden, og også i Hamburg, hvor vi har samlet de bedste tips og tricks til, hvad du skal se. Lej fx en cykel og tril rundt i Blankeneses smukke kvarter. Gå op af de mange trapper og nyd udsigten over byen. Box City Guide om Hamburg er smart og lille og lige til at have i lommen. Desuden spiller den perfekt sammen med din iPhone eller Android, så du nemt kan finde vej, når du har scannet QR-koderne. God gaveidé til både ham og hende hele året.

En taske til cykelturen? Bahne har en flot udvalg, også i de smukke orange farver. Sadeltasken fra Decadent er perfekt at have hængende på skrå, når du fx skal cykle rundt i Hamburg eller bare gå en tur uden at have for meget med. Her er lige plads til nøgler, telefon, rødt til læberne og hvad du eller har brug for. Lille, smart og orange med en skøn duft af ægte læder.

Både din rejseguide fra Box City Guide og et lille quiz spil fra Box Quiz kan være i skuldertasken fra Bahne. Spil fx quiz om ord i det danske sprog, når I sidder på en café og får en Kaffee mit Milch. Du kender sikkert de fleste danske ord, men hos de fleste af os, er der næsten altid plads til overraskelser og ny viden, så quiz med Box Quiz.

Tilbage i køkkenet med en fantastisk saks fra Fiskars hos Bahne! Hvad enten du skal klargøre smukke blomster til salater eller klippe enderne af grønne bønner, så er saksen et helt uundværligt redskab for enhver kok. Super gave også til dem som har alt for sakse bliver sløve med tiden og skal skiftes ud.

Når alt køkkenarbejdet er vel overstået, så har vi fundet den perfekte pude til dig: Orange i superblødt velour. Den er både god som støtte til ryggen, når du ser en god film eller falder i søvn til den, og den er med sikkerhed flot i sofaen, når den bare får lov til at pynte.

Vi ønsker dig en dejlig oktober måned og en god start på gaveræset op til jul. Der kommer flere gaveguides de næste uger, så kig med her og shop nemt uden at få sved på panden.

LINKS:

Bog om smukke salater

Rejseguide om Hamburg

Decadent taske i læder

Quiz spil om ord

Køkkensaks

Pude i orange velour


Skriv en kommentar


Også i BOX QUIZ Blog

Hør, hvad med musikken?
Hør, hvad med musikken?

Oktober 08, 2019 1 minut(ters) læsning

Hvis der er noget, som bringer minder om fælles oplevelser helt frem i pandelapperne lige under discokrøllerne, så er det musik.
Læs mere >>
Spil quiz her
Spil quiz her

Oktober 06, 2019 1 minut(ters) læsning

Hvad svarer du? Spoiler alert! Svaret er nederst.
Læs mere >>
Box Quiz Årsquiz 2019 er på vej! Forudbestil nu.
Box Quiz Årsquiz 2019 er på vej! Forudbestil nu.

September 29, 2019 2 minut(ters) læsning

Vil du gerne have dette års Årsquiz fra Box Quiz? Nu kan du forudbestille den. Vi afsender den 4. november.
Læs mere >>

Få nyhedsbrevet