SE DAGENS GAVE

     |      GRATIS FRAGT V/ KØB OVER 299 KR.

     |      KØB ALLE ÅRSQUIZ SPIL

 

0

Din indkøbskurv er tom

Værtinde gaveguiden

af Bettina Cronquist November 17, 2017

Værtinde gaveguiden

Kom aldrig tomhændet, når du bliver inviteret ud. Vi har samlet nogle gode bud på lækre værtindegaver, som du kan forære væk, så både du og modtageren bliver glade. Se alle gaveideerne her. Alt er rødt, fordi vi nærmer os julen, men gaverne er til hele året og måske også noget til din egen ønskeseddel.

LINKS:

Rejseguiden

Hvis din værtinde elsker at rejse, er denne rejseguide supersmart. Blot en lille æske fyldt til bristepunktet med spændende oplevelser, kultur og tips og tricks til nogle gode feriedage i Barcelona. Den er lige til at have med i lommen, og der er oplevelser nok til en hel uge.

Smykkeboxen

Der er ikke noget som et lille lækkert smykkeskrin, hvis man er glad for sine smykker. Smykkeboxen er i blødt rødt læder med flere lag, hvor der både er plads til fingerringe, ørenringe og halskæder. God til rejsen og pynter derhjemme i soveværelset.

Quizspillet om Danmark

Skal du til selskab, kan en icebreaker være en god ide. Et likke quiz spil gør tricket, fordi det forpligter langt mindre end et kæmpe brætspil. Snup et par spørgsmål og så er snakken i fuld gang.

Krydderi

Æsken er ikke bare smuk. Det er duften af Cake Factor krydderiet også. Allehånde, stødt muskatblomme, stjerne anis, ægte Sri Lanka kanel og en anelse nelliker og ingefær. Det bliver ikke meget bedre.

Bog om tomater

Tomater hører til blandt med mest populære grøntsager i det danske køkken. Vi spiser dem hele året, og de kan dyrkes næsten overalt. Brug de mørke aftener til at planlægge, hvor og hvilke tomater du skal have til næste sommer, og gi' sommermaden et boost vitaminer.

Peberkværn

Den her er ikke kun for de ugifte, der fylder 30. Den er i allerhøjeste grad også for alle os andre, som elsker friskkværket peber. Du bestemmer selv, hvor fint dit peber skal være og kan indstille finheden løbende. Superlækker og pynter i ethvert køkken.

God fornøjelse med at give gode værtindegaver.

Bettina Cronquist
Bettina Cronquist


Skriv en kommentar

Få nyhedsbrevet