Kontakt BOX QUIZ | Sjove quiz spil med spørgsmål til voksne | Dansk – boxquiz.dk

Kontakt / Om BOX QUIZ - sjove quiz spil med spørgsmål til voksne

Kontakt BOX QUIZ på email til salg@boxquiz.dk, hvis du har spørgsmål til din bestilling, til vores quiz spil, gode ideer eller andet.

Vi svarer hurtigt og med et smil.

BOX QUIZ blev etableret i 2012 og har siden da lavet mere end 500.000 af de små populære quiz spil i metalæsker på flere sprog til både børn og voksne. Vi har til huse i innovative lokaler i Fredensborg, mens alle ordrer afsendes fra vores lager i Glostrup. Du kan finde hele udvalget af quiz spil fra BOX QUIZ her på boxquiz.dk. Vi har også indkøbt et udvalg af andre kortspil, bøger, malebøger og gavesæt, som vi selv synes er sjove og lækre at give i gave sammen med et quiz spil.

Kundeservice-email: salg@boxquiz.dk

Vi fokuserer på at levere høj kvalitet, sjove quiz spil, godt design og til tiden med godt humør. Det er vores mål, at du skal være tilfreds, når du handler hos os, så du med ro i sindet kan anbefale os og vores quiz spil til dine venner og din familie. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at give dig den bedst mulige oplevelse fra start til køb og levering. Du kan komme i kontakt med os på 21393104 eller på email til salg@boxquiz.dk. Når du ringer, er det Bettina, som tager telefonen og svarer på dine spørgsmål.

www.boxquiz.dk er en del af handmadeliving Aps, som også driver flere andre netbutikker.

BOX QUIZ har fået tusinder af kunder, både voksne og børn, til at smile og grine over vores quiz spil siden 2012. Glæden ved at spille et enkelt quiz spil og lettelsen over, at det ikke tager timer, får de fleste til at ønske sig flere quiz spil fra BOX QUIZ.

Se hele udvalget af quiz spil til voksne fra BOX QUIZ her.

Metalæskerne og det enkle design taler for sig selv. BOX QUIZ er det eneste quiz spil, du behøver. Her er de 3 gode grunde:

  1. Du vælger selv, hvad du vil spille quiz om
  2. Du kan stoppe quiz spillet, når det passer dig
  3. Du kan altid finde et andet quiz spil fra BOX QUIZ, som er sjovt for dig og en du holder af
Den sølvfarvede metalæske, det enkle design og de klare farver tiltaler alle over 15 år.

God fornøjelse med at spille quiz spil fra BOX QUIZ!