Da de 12 første BOX QUIZ så dagens lys - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Da de 12 første BOX QUIZ så dagens lys

For præcis 4 år siden udkom de første 12 BOX QUIZ. Det var en stor dag for os! Forud var gået mange timer med at diskutere, hvilken farve prikken over i’et i BOZ QUIZ skulle være (orange) og hvilke emner, der var interessante nok til, at nogen ville købe æskerne. Quizzen om OST var et af de emner, vi var noget usikre på, men som viste sig at være en best-seller. Der gik selvfølgelig også meget tid med at få lavet interessante spørgsmål og svar, læst korrektur mange gange, og så til sidst at få dem produceret. Og så derefter spændt/utålmodigt at vente på at quizzerne blev leveret.  

En anden af de første originale 12 titler var BOX QUIZ PENGE, og her blev indholdet lavet i samarbejde med Finanshuset i Fredensborg. Vi havde brug for vægt bag spørgsmålene om økonomi og var dybt taknemmelige for det samarbejde. BOX QUIZ PENGE er blevet genoptrykt flere gange og er næsten helt udsolgt nu, men du kan stadig nå at ønske den i FODBOLD-konkurrencen her på siden, hvis du er blandt de 5 vindere.

Vi elsker at samarbejde med kolleger fra mange brancher, både når vi laver spil, store som små, og konkurrencer. Der kommer nye BOX QUIZ om et par måneder. Også denne gang har vi valgt at samarbejde med en ekspert inden for et helt specifikt område. Hun har nærmest taget patent på emnet, og vi gør alle brug af det, hun kan, hver eneste dag. Det har vi nemlig lært. Vi løfter sløret for, hvilken BOX QUIZ det er senere på ugen her på siden.

Rigtig god dag til alle vores søde følgere.

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published