Puslespilsbutikken er hyggelig butik online for dig, som elsker hyggelige spil, de flotteste puslespil med dejlige tykke brikker og sjove quizspil, der udfordrer og giver oplysende svar. Det er også en rigtig og ret lille bitte puslespilsbutik, som du kan besøge i hjertet af Helsingør i et ældgammelt hus fra 1760. Vi har åbent fra mandag til lørdag, og du besøger os via gården til Anna Queens Stræde 5a i Helsingør.

Selve navnet Box Quiz er et dansk brand, som blev lanceret i 2012 efter flere års udvikling. Med quizspillene fra Box Quiz kombinerer vi smukt design med moderne spil om emner, som du selv vælger og hygge for hele familien. Med Box Quiz’ enkle idé får du kvalitet i smuk emballage med mange timers viden, debat, spil og underholdning. 

De mange flotte puslespil kom til i 2020, og i dag er det især dem, som får vores kunder til at komme langvejsfra, for vi har nogle puslespilsmærker i butikken, som du ikke finder andre steder i Danmark.

Puslespilsbutikken er en butik, som vi driver med hjertet, og derfor gør vi os stor umage, når vi skal finde nye produkter, for det skal jo være interessant og inspirerende for dig at handle hos os. Vi har dedikeret os til at til et bredt udvalg af de flotteste puslespil med lækre brikker og i flotte æsker, så du både har lyst til at forkæle dig selv og andre med fine gaver hos os. 

Essensen af Box Quiz er at bringe stor viden i miniudgave ind i hverdagen med lækkert design, der giver dig lyst til selv at beholde eller forære vores quizspil og cityguides til dine venner, kolleger og din familie. Vi omfavner livet og nærværet og værdsætter hver en stund, hvor vi kan være sammen, se hinanden i øjnene og komme lidt tættere på hinanden, mens vi har det sjovt sammen.

Vi håber, at vi kan inspirere dig til at bruge mere af din tid sammen med dem du holder af, til at koble af ræset og ikke mindst til at lade både hjerne og krop op på en enkel og rolig måde. Vi håber også, at du vil nyde produkterne fra Puslespilsbutikken, som vi har indkøbt og skabt med en passion og kærlighed til det enkle og udfordrende.

Har du et spørgsmål, har du en god ide eller ris eller ros eller har du brug for hjælp? Så skriv til salg@boxquiz.dk eller ring på 21 39 31 04. Vi vil elske at høre fra dig.

- Bjørn og Bettina


Bettina og Bjørn Cronquist fra Box Quiz