Køb for 300 kr., og få gratis levering til pakkeshop
Spørgsmål? Kundeservice 📞 21 39 31 04

Bestil nu: Vi sender inden for 1-2 hverdage

Bestil nu: Vi sender inden for 1-2 hverdage

Bestil nu. Vi sender mandag

boxquiz.dk
0

Din indkøbskurv er tom

Historie

Butik Box Quiz er hyggelig butik online for dig, som elsker hyggelige spil, de flotteste puslespil med dejlige tykke brikker og sjove quizspil, der udfordrer og giver oplysende svar. Butik Box Quiz ligger i hjertet af Helsingør i et ældgammelt hus fra 1760, og vi både sender pakker og har besøg af kunder hver dag, som gerne vil hente selv.

Selve navnet Box Quiz er et dansk brand, som blev lanceret i 2012 efter flere års udvikling. Med quizspillene fra Box Quiz kombinerer vi smukt design med moderne spil og hygge. Med Box Quiz’ enkle idé får du kvalitet i smuk emballage med mange timers viden, debat, spil og underholdning. 

Butik Box Quiz er en butik, som vi driver med hjertet, og derfor gør vi os stor umage, når vi skal finde nye produkter, for det skal jo være interessant og inspirerende for dig at handle hos os. Vi har dedikeret os til at til et bredt udvalg af quizspil, cityguides og papirting til den moderne familie, som elsker nærvær, hygge og altid gerne vil vide lidt mere. Alle produkter er udviklet med en nysgerrighed efter alt det, som sker i verden omkring os med håbet om at skabe et moderne univers af gammelkendte traditioner.

Essensen af Box Quiz er at bringe stor viden i miniudgave ind i hverdagen med lækkert design, der giver dig lyst til selv at beholde eller forære vores quizspil og cityguides til dine venner, kolleger og din familie. Vi omfavner livet og nærværet og værdsætter hver en stund, hvor vi kan være sammen, se hinanden i øjnene og komme lidt tættere på hinanden, mens vi har det sjovt sammen.

Vi håber, at vi kan inspirere dig til at bruge mere af din tid sammen med dem du holder af, og at du vil nyde produkterne fra Butik Box Quiz, som vi har indkøbt og skabt med en passion og kærlighed til det enkle og udfordrende.

Vi håber også, at vi med Butik Box Quiz kan inspirere dig til at opleve, hvad det at spille spil og lægge puslespil også kan være.

Har du et spørgsmål, har du en god ide eller ris eller ros eller har du brug for hjælp? Så skriv til salg@boxquiz.dk eller ring på 21 39 31 04. Vi vil elske at høre fra dig.

- Bjørn og Bettina


Bettina og Bjørn Cronquist fra Box Quiz