HANDELSBETINGELSER

www.boxquiz.dk er en dansk webshop online, som ejes og drives af handmadeliving ApS, Anna Queens Stræde 5A, 3000 Helsingør, CVR 35382968. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for køb af varer på www.boxquiz.dk til levering i Danmark. Vi har også en fysisk butik i Helsingør. Butikken hedder Puslespilsbutikken, og det er den eneste puslespilsbutik i Danmark.

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser på email inden for 24 timer.

FRAGT OG LEVERING

Læs mere her

NYHEDSBREVE OG RABATTER

Puslespilsbutikken udsender nyhedsbreve med jævne mellemrum enten via email eller sms. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve fx på Facebook, Instagram, i konkurrencer og på hjemmesiden. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet nederst i vores nyhedsbreve. Puslespilsbutikken forbeholder sig retten til at ændre på betingelserne for udleverede rabatkoder til enhver tid. Rabatkoder kan anvendes 1 gang med mindre andet er angivet. Gratis print kan printes ubegrænset og er til eget brug. Hvis du har indtastet din email i forbindelse med et køb, som du ikke har gennemført, vil du muligvis modtage påmindelser om din kurv, men du modtager ikke vores nyhedsbreve, før du aktivt har accepteret at modtage nyhedsbreve fra os. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her: https://boxquiz.dk/pages/vind-gavekort-pa-500-kr 

BESTILLING OG BETALING

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

For at handle på www.boxquiz.dk skal du være fyldt 18 år. Al betaling foregår via Dankort, Mobilepay, Forbrugsforeningskortet (kun online som giver en optjening på 10% bonus), Mastercard osv. Vi trækker først betalingen, når dine varer er afsendt fra vores lager. Vi kan kun trække det beløb, du har godkendt eller mindre og kun 1 gang.

FORUDBESTILLING AF VARER

Ved forudbestilling af varer fx pakkejulekalendere som sættes til salg i shoppen i god tid før levering trækker vi beløbet, når du bestiller og altså FØR afsendelse af din bestilling.

BETALING VIA EAN

Hvis du handler via et ean-nummer, skal du huske at indtaste ean-nummeret i kommentarfeltet. Så modtager du inden for nogle dage en elektronisk faktura. Email-adressen, som du indtaster i ordren, må ikke være din private men skal være knyttet til den institution, du køber ind for.

Når du har bestilt varer hos os, modtager du en ordrebekræftelse på email. Tjek evt. dit spamfilter, hvis ordrebekræftelsen ikke er dukket op inden for et par timer.

RABATKODER

Ind imellem sender vi en rabatkode fx i et nyhedsbrev. Rabatkoder gælder et begrænset antal produkter i en begrænset periode, kun ved køb online og kan ikke kombineres med andre rabatkoder med mindre det specifikt er angivet. 

UAFHENTEDE PAKKER/FORGÆVES PRIVAT LEVERING

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen eller ved at undlade at hente din pakke uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved returnering af uafhentet pakke fratrækkes et gebyr for returfragt som p.t. er kr. 100 pr. pakke. til pakkeshop/erhvervspakke og kr. 150,- for pakker med forgæves privat levering. Returfragten trækkes uanset købets størrelse, og uanset hvor mange varer, du har bestilt. Evt. resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på det kort, der blev anvendt ved købet.
Er en pakke, uden at det skyldes Puslespilsbutikken' egne forhold, kommet retur, fx fordi du ikke har afhentet pakken i pakkeshoppen, og ønsker du fortsat varen leveret, er Puslespilsbutikken berettiget til at opkræve dig merudgiften til genfremsendelse samt returfragten for den manglende afhentning.

RETURRET OG FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb og 14 dage til at sende varen retur. Du kan sende en mail til os eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller undlade af hente den i pakkeshoppen. Hvis du undlader af hente pakken og bagefter kontakter Puslespilsbutikken for at bruge din ret til fortrydelse, modregner vi omkostninger til returnering i det beløb, som du får retur.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returvarer sendes til: Box Quiz, Anna Queens Stræde 5A, 3000 Helsingør, mrk. RETURVARE

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 

REKLAMATION

Alle varer købt på www.boxquiz.dk er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som forbruger kan klage over fejl og mangler ved varer, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til salg@boxquiz.dk.  

Hvis du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 200 kr. for undersøgelse af varen.  

Hvis du returnerer varer, er det dit ansvar at sikre, at varerne er forsvarligt emballeret. Du har ansvaret for pakkerne, indtil Puslespilsbutikken modtager dem. Gem derfor track og trace-kvitteringen. 

HAR DU ET TILGODEBEVIS?

Hvis du bytter et eller flere puslespil i Puslespilsbutikken, får du et tilgodebevis. Det kan fx være som en rabatkode. Du kan bruge rabatkoden til at betale for nye produkter i Puslespilsbutikken. Tilgodebevis udbetales ikke og kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Husk din kvittering, hvis du skal bytte i butikken.

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Handmadeliving ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Handmadeliving ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på email.

COPYRIGHT

Al billede- og tekst materiale på www.boxquiz.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven. 

Hvis du har en butik og sælger vores quizspil og rejseguides, er du meget velkommen til at bruge vores billed- og tekstmateriale. Kontakt os på email, så vi kan sende dig det rigtige materiale.

LOVVALG OG VÆRNETING

Køb af varer på www.boxquiz.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

ANMELDELSER AF KØB OG VARER

Vi er glade for alle anmeldelser af købsoplevelser og varer købt på denne side. Hvis du vil anmelde en vare, kan du gøre det under de enkelte varer. Vi forbeholder os retten til ikke at offentliggøre en anmeldelse, hvis varen er købt et andet sted end på www.boxquiz.dk.

 

KLAGEADGANG

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på email. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 1.11.2023

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

 

salg @ boxquiz . dk

tlf. +45 21393104

Anna Queens Stræde 5A

3000 Helsingør

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)