HANDELSBETINGELSER – boxquiz.dk

HANDELSBETINGELSER

www.boxquiz.dk er en dansk onlineshop, som ejes og drives af handmadeliving ApS, Pilevej 6, 3480 Fredensborg, CVR 35382968. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for køb af varer på www.boxquiz.dk til levering i Danmark.

LEVERINGSTID OG LAGER

Varer købt på www.boxquiz.dk afsendes som regel i løbet af 1-3 hverdage. Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato, er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet i din ordre. Så prøver vi at hjælpe så godt vi kan. Vi leverer alle ordrer til Danmark med Postnord enten til din adresse eller til en pakkeshop.

Alle de varer du ser på www.boxquiz.dk er på lager, med mindre andet er angivet. Skulle der være en fejl i vores lagerstatus, hører du fra os.

FRAGT I DANMARK

Alle ordrer op til og med 99,95 kr. inkl. moms leveres til 1 adresse i Danmark for 49 kr. Alle ordrer fra 100 kr. til og med 198,95 kr. Inkl. moms leveres til 1 adresse i Danmark for 29 kr. Du bestemmer selv, om vi skal levere til din privatadresse eller din arbejdsadresse.

Alle ordrer over 199,95 kr. inkl. moms leveres gratis til 1 adresse i Danmark.

BESTILLING OG BETALING

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

For at handle på www.boxquiz.dk skal du være fyldt 18 år. Al betaling foregår via PayPal, Dankort, Mobilepay, Forbrugsforeningskortet (som giver en optjening på 10% bonus), Mastercard osv. Vi trækker først betalingen, når dine varer er afsendt fra vores lager.

RETURRET OG FORTRYDELSESRET

Du har normalt 14 dages returret, hvor du kan kontakte os, hvis du fortryder dit køb og vil returnere varen til os. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen.

Hvis du har åbnet emballagen og dermed taget varen fra BOX QUIZ i brug, forringes varens værdi, og du kan ikke forvente at få det fulde beløb retur.

Returvarer sendes til: BOX QUIZ, Pilevej 6, 3480 Fredensborg, mrk. RETURVARE

Hvis du returnerer varer, er det dit ansvar at sikre, at varerne er forsvarligt emballeret, og at de returneres i original emballage. Du har ansvaret for pakkerne, indtil BOX QUIZ modtager dem. Gem derfor track og trace-kvitteringen. Husk også, at du som kunde selv skal betale for udgifterne til at returnere en vare, hvis du fortryder dit køb. BOX QUIZ modtager ikke varer pr. efterkrav.

Du skal afsende returvarer hurtigst muligt og senest 14 dage efter, at du har fortrudt dit køb.

Vedlæg en kopi af din faktura som dokumentation for dit køb. Skriv dit kontonummer på fakturaen til den konto, hvor vi skal føre pengene tilbage. 

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har betalt for varen hos BOX QUIZ minus evt. værdiforringelse som følge af ibrugtagning af varen. Vi behandler returvarer hurtigst muligt og sørger for tilbagebetaling senest 8 dage efter modtagelse. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis evt. forsegling er brudt, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug, brudt beskyttende plast eller på anden måde beskadiget varen, mens du havde ansvaret for den. Hvis du fortryder dit køb, og varen er i perfekt og ubrugt stand, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet og en evt. tilbagebetaling.

REKLAMATION

Alle varer købt på www.boxquiz.dk er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varer, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 uger efter at evt. fejl er blevet opdaget. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til salg@boxquiz.dk.  

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 200 kr. for undersøgelse af varen.  

Hvis du returnerer varer, er det dit ansvar at sikre, at varerne er forsvarligt emballeret, og at de returneres i original emballage. Du har ansvaret for pakkerne, indtil BOX QUIZ modtager dem. Gem derfor track og trace-kvitteringen. 

PERSONDATAPOLITIK

Når du handler på www.boxquiz.dk skal du oplyse navn, adresse, email og telefonnummer, så vi kan sende dig dine varer.

Ovenstående data samt oplysninger om, hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører. 

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

COPYRIGHT

Al billede- og tekst materiale på www.boxquiz.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven. 

LOVVALG OG VÆRNETING

Køb af varer på www.boxquiz.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Opdateret den 24. marts 2017