Firmagaver fra Box Quiz til de kunder, som betyder allermest for din virksomhed

Når du giver dine kunder eller medarbejdere en firmagaver, viser du dem, at de betyder alt for din virksomhed. En firmagave fra Box Quiz er den gennemtænkte og lidt usædvanlige løsning. Det er den type gave, som overrasker og får både kunder og medarbejdere til at trække ekstra på smilebåndet, for det er ikke så tit, at firmagaver kræver, at man bruger hovedet bare en lille smule.

Spørg dig selv: Vil du overraske dine kunder? Vil du gerne give dine medarbejdere endnu mere at tale med dine kunder om? Må dine kunder og medarbejdere gerne bruge deres hoved?

Hvis svaret er ja, er du landet det rigtige sted: Hos Box Quiz.

Og så er der typerne af gaver og deres årstider. Hvornår giver du dine kunder gaver? Måske giver du firmajulegaver, en julekurv med lidt forskelligt godt til juledagene, måske en slags påskeæg eller en sommergave. Måske holder din virksomhed juletræsfest for familierne, og så skal der også være gaver til børnene. Det afhænger alt sammen af begivenheder, traditioner og hvad der er relevant for din virksomhed og dine kunder. Har du nogensinde givet en af dine kunder en pakkejulekalender, som dem på kontoret skulle dele, og hvor kollegerne skulle skiftes til at få en gave? Der er trods alt hele 24 gavedage at arbejde med. Eller adventsgaver de 4 mandage op til jul?

Hos Box Quiz hjælper dig med at overraske dine kunder, så de også kan mærke, at det er jul. Dit firmas logo og branding indgår naturligt i designet, og I kan få lavet quizspørgsmål, som passer til jeres branche, jeres firma og firmaets historie og jeres kunder. Du kan bruge et af de quizemner, som vi allerede har lavet, eller du kan få lavet dit helt eget quizspil i Box Quiz' velkendte design og smarte metalæske. På den måde kan vores quizspil blive løsningen, der fortæller jeres firmas spændende historie og sjove anekdoter og gør kunderne og medarbejderne glade.

Vi hjælper jer igennem hele processen fra start til levering og glade overraskede kunder og medarbejdere. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan dit firmas branding kan kommer på og i en af vores Box Quiz. Vi glæder os til at samarbejde fra dig.