Altid GRATIS fragt v/ køb over 299 kr. Fragt på mindre bestillinger fra 39 kr.

0

Din indkøbskurv er tom

30 dages fuld returret på quiz spil

Du har normalt 30 dages returret på køb hos www.boxquiz.dk, hvor du kan kontakte os, hvis du fortryder dit køb og vil returnere varen til os. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen.

Hvis du har åbnet emballagen og dermed taget varen fra BOX QUIZ i brug, forringes varens værdi, og du kan ikke forvente at få det fulde beløb retur.

Hvis du har brug for at returnere en vare, så send os en email på salg@boxquiz.dk. Så sender vi en returlabel på email til dig.

Hvis du returnerer varer, er det dit ansvar at sikre, at varerne er forsvarligt emballeret, og at de returneres i original emballage. Du har ansvaret for pakkerne, indtil BOX QUIZ modtager dem. Gem derfor track og trace-kvitteringen. Husk også, at du som kunde selv skal betale for udgifterne til at returnere en vare, hvis du fortryder dit køb. BOX QUIZ modtager ikke varer pr. efterkrav.

Du skal afsende returvarer hurtigst muligt og senest 30 dage efter, at du har fortrudt dit køb.

Vedlæg en kopi af din faktura som dokumentation for dit køb. Skriv dit kontonummer på fakturaen til den konto, hvor vi skal føre pengene tilbage. 

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har betalt for varen hos BOX QUIZ minus evt. værdiforringelse som følge af ibrugtagning af varen. Vi behandler returvarer hurtigst muligt og sørger for tilbagebetaling senest 8 dage efter modtagelse. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis evt. forsegling er brudt, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug, brudt beskyttende plast eller på anden måde beskadiget varen, mens du havde ansvaret for den. Hvis du fortryder dit køb, og varen er i perfekt og ubrugt stand, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet og en evt. tilbagebetaling.