De dejligste puslespilsnyheder fra Gibson - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

De dejligste puslespilsnyheder fra Gibson

Gibson har netop lanceret de dejligste nye puslespil med friske motiver til alle forårsdagene. Farverne er nye, motiverne er genkendelige og nostalgiske og alt i alt er det så typisk Gibson, at man slet ikke kan lade være med at smile.

Flotte motiver du kan holde ud at kigge på i lang tid

Når du vælger et nyt puslespilsmotiv, tænker du sikker som mange af os andre: Kan jeg holde ud at se på det her motiv i flere dage? Det tager ofte fra nogle dage til over en uge at lægge et puslespil med 500 eller 1000 brikker, så motivet betyder meget.

Her er Gibson helt perfekt, for motiverne i Gibsons mange puslespil er netop skabt til at være de perfekte motiver til gode puslespil. Gibson har virkelig gjort sig umage og gør det med hvert eneste puslespil.

Gibsons engelske nostalgi

Noget af det som Gibson er allermest kendt for er nostalgi. De velkendte motiver som er så typiske for Gibson er taget direkte ud af de bedste oplevelser, du kan få i naturen og de mange små kønne byer, når du rejser gennem England. Selv hvis du ikke har rejst i England, så får du et fantastisk kendskab til landet og dets skønne natur gennem puslespilsmotiverne fra Gibson.

Der løber virkelig små floder gennem mange af byerne. Der er virkelig rigtig mange blomster og kilometervis af grønne hække. Hvem mon klipper dem?, spurgte min svigermor mig dengang, da jeg boede derovre med min familie. Godt spørgsmål. Faktum er, at de mange lange hække giver det smukkeste landskab.

England i 1950'erne - Last Collection

Et af de nyeste puslespil med 1000 brikker hedder Last Collection. Motivet viser en bobby, en engelsk betjent, som cykler gennem byen og taler med de lokale. Det er et billede fra en anden tid, som mange af os savner, hvor alt ånder fred og ro, og der er tid nok. Puslespillet er i nogle dæmpede rødlige nuancer, som gør det til en ganske særlig oplevelse at lægge netop det puslespil. Der er god balance mellem himmel med dramatiske skyer og den hyggelige landsby med de mange huse, markiser og blomsterdetaljer.

SE PUSLESPILLET LAST COLLECTION MED 1000 BRIKKER FRA GIBSON >> HER

Det dejligste forår - The Potting Bench

Et af de puslespil som virkelig tager os med ind i foråret er det nye The Potting Bench. Puslespilsmotivet er alle de sødeste husdyr, som er rykket ind i skuret for at se, hvad der sker der: Den søde Golden Retriever, hønsene som får sig en lur på stolene, kattekillingen som er faldet i søvn i kurven på hylden. Imens går ejeren og ordner haven udenfor. Det ser godt nok hyggeligt ud. Der er også noget med den grønne farve, som bare passer perfekt til forårets aftener.

Der er masser af variation i motivet, og de 1000 brikker kan nemt sorteres efter farver, som du kan lægge puslespillet i etaper.

SE PUSLESPILLET THE POTTING BENCH >> HER

Stort verdenskort - Our World Jigmap

Et verdenskort er altid et godt puslespils motiv. Vi kan altid lære noget nyt om alle verdens lande, og det gør du også her i det her nye puslespil med 250 tykke brikker og små skilte, som du sætter på landene til allersidst. 

Brikkerne er store og tykke og hyggelige at lægge både for og sammen med børn og for voksne som helst vil have de større brikker at arbejde med.

Alle verdens spændende lande er med med dyrearter og spændende blomster og planter, så motivet er meget varieret, og drukner ikke i brikker bare med blåt hav. Tværtimod får du faktisk noget dyr eller blomst på samtlige brikker. Det lover Gibson!

SE PUSLESPILLET OUR WORLD JIGMAP >> HER

 

Endnu flere nyheder fra Gibson

Der er mange flere nyheder fra Gibson. Du kan få det fulde overblik her, og tjek lige priserne. De er gode.

 

 

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published