Hvem der bare var en odder ... - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Hvem der bare var en odder ...

Oddernes livsstil og indstilling til livet er misundelsesværdig, og hvis du og jeg lever et lige så hyggeligt og sjovt liv, kan vi næsten ikke forlange mere. De 2 nye puslespil fra eeboo med 64 og 1000 brikker viser med at hyggelig tydelighed, at odderne er nogle heldige dyr.

Leg i vandet

Motivet på puslespillene er 10 oddere, som sover, spiser fisk, passer en unge, leger i vandet og ser smilende og aldeles ubekymrede ud. Når odderen er på land hviler den sig ofte eller spiser større fisk, mens den sagtens kan spise mindre fisk, mens den ligger på ryggen i vandet, og så kan den dykke i 8 minutter uden at komme op efter luft, hvis bare den ikke bliver forstyrret.

Hanodderen er lidt større end hunodderen, som i øvrigt helt selv tager sig af de ofte 2-3 odderunger i næsten et helt år. Så flytter ungerne hjemmefra.

Dejlige lyse farver

Når du lægger de her puslespil, så nyd de lyse farver og det meget hyggelige motiv med glade dyr og smukke blomster. Du kommer helt sikkert i godt humør og kommer til at trække på smilebåndet.

64 og 1000 brikker

Puslespillet med oddere der leger fra eeboo findes både med 64 og 1000 brikker. Køb begge puslespil som den perfekte gave til mor/barn eller far/barn, til dig selv og dit barnebarn eller et søskendepar, hvor der er en aldersforskel. I kan lægge puslespillene samtidig og hjælpe hinanden, men mon ikke I bliver færdige med puslespillet med 64 brikker før det med 1000 brikker?

Du vil opleve, at børn synes, at det er hyggeligt at lægge det samme motiv som en voksen, og derfor er det sæt med puslespil det perfekte gavesæt.

Rigtig god fornøjelse med odderne, der leger.

 SE PUSLESPILLET MED ODDERE og 1000 brikker HER

SE PUSLESPILLET MED ODDERE OG 64 BRIKKER HER

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published