Kom ud af stress med puslespil

Kom ud af stress med puslespil

Har du oplevet stress? Og er du måske endda gået ned med stress? Det er hårdt, og pludselig er alt ligesom vendt på hovedet. Følelsen af stress overtager alt ens overskud i hverdagen, og der skal næsten ingenting til, at man vælter igen. Det kan være umådeligt svært at se en vej ud af stressen, for hvordan kommer man tilbage til det, som før var normalt?

100 brikker kan være en god start

Puslespil og det at lægge ganske få brikker kan hjælpe dig i gang igen. Når du lægger puslespil, oplever du en indre ro, også når du bare lægger ganske få brikker. Et puslespil på 100 XXL brikker eller 250 XL brikker kan være alt rigeligt, hvis du oplever stress, og de store brikker skaber orden inde i dig, imens du lægger dem. 

Måske tænker du, at 500 eller 1000 brikker lyder mere rigtigt, men mange som er gået ned med stress oplever, at de mange brikker faktisk kan være stressende i sig selv, så derfor anbefaler jeg helt klart at starte stille og roligt. Det er bedre for dig selv, at du arbejder dig fremad i roligt tempo og frem for alt arbejder med din stress.

 

Mange, som oplever stress, lægger puslespil for at komme videre

Stress symptomer kan være svære at komme af med, og det kan tage lang tid, før man føler sig som sit gamle 'jeg' igen. Så hvad kan du gøre for dig selv, for at få ro i hovedet? For igen at kunne mærke dig selv?

Et puslespil kan meget mere, end mange af går rundt og tror, og først og fremmest skal du vælge nogle motiver, som du kan holde ud at se på i et stykke tid.

Dernæst skal du vælge det antal brikker, som du synes virker mest overkommeligt.

Ved stress vælger mange at starte med 100 XXL eller 250 XL brikker, og her er Gibsons store puslespil med store brikker helt fantastiske. Puslespillene fra Gibson er virkelig tænkt igennem, og motiverne er fyldt med detaljer, som det er hyggeligt at lægge.

Puslespil med 100 XXL og 250 XL brikker er også for voksne

Puslespil med store brikker er ikke kun for børn. Selvfølgelig skal små børn helst have store brikker, for så bliver puslespillene mere overskuelige. 

Det er lidt på samme måde, du kan anskue puslespil for voksne, som er gået ned med stress. Når du har stress, har du brug for ro, enkelhed og overskuelighed. Ellers kokser det hele oppe i hovedet, og så skal du næsten starte forfra. Kender du det?

Få store brikker kan vise sig at bane vejen for en masse successer. Du kan faktisk betragte et puslespil med 100 XXL brikker som 100 succesoplevelser.

Få 100 XXL succesoplevelser i et puslespil

For hver brik du lægger, kommer du lidt tættere på et flot færdigt resultat, som du måske slet ikke troede, at du kunne opnå. Derfor er hver eneste brik en succesoplevelse, og hvis du lægger fx 10 brikker på 1 dag, ja så har du faktisk givet dig selv 10 succesoplevelser. Læg puslespillet i dit eget tempo, lad være med at presse sig selv eller at føle dig presset til at blive hurtigt færdig. Det er ingen konkurrence. Kun en rolig vej til helbredelse, hvis du giver dig selv lov og tid.

Rigtig god fornøjelse. Se hele udvalget af store puslespil med store brikker her.

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published