Tak for et godt samarbejde i 2017 - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Tak for et godt samarbejde i 2017

2017 har på alle måder været et rigtigt godt år. Vi har solgt en hel masse quiz spil, fået en masse nye søde kunder, vundet en tåbelig og dyr retssag som blev anlagt mod os helt tilbage i 2015, lanceret en serie nye smarte og interaktive rejseguides og fået masser af ideer til nye spil og helt nye designs i vores små populære metalæsker, som vi glæder os til at introducere i 2018. November og december har været rigtig travle måneder, og vi har sendt 1000 vis af quiz spil og rejseguides ud i hele Danmark. De er heldigvis kommet frem til tiden.

Jeg kan se, at travlheden kommer til at fortsætte i 2018, og der glæder jeg mig til at slå dørene op til vores nye showroom i Helsingør i løbet af marts eller april. Vi har et smukt lille anneks i bindingsværk midt i Helsingør, hvor vi har planer om at indrette både fotostudie og showroom. Vi kommer også til at relancere et af de allerførste produkter, vi lancerede tilbage i 2006, da vi boede i England. Og så lancerer vi en helt ny flot webshop, forhåbentlig i løbet af marts. Vi glæder os rigtig meget til alt det nye og glæder os til at vise det til dig. Jeg lover, at du kommer til at høre mere på den anden side af nytår.

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig dejlig jul og et lykkebringende nytår. Desværre eller heldigvis uden sne. Hvad synes du?

Masser af hilsener fra Bettina

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published