Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål, vi får i Puslespilsbutikken. Du er også velkommen til at kontakte os på 21393104 eller sende en email.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvornår kan jeg forvente at modtage de varer, jeg har bestilt?

Svar om BOX QUIZ Bestillinger afgivet inden kl. 12 på en hverdag afsendes samme hverdag. Bestillinger afgivet efter kl. 12 eller i weekenden og på søn- og helligdage afsendes førstkommende hverdag. Du får et track&trace-nummer til GLS i din ordrebekræftelse, så du selv kan følge med i, hvor langt din pakke er.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Kan jeg tilføje noget til en ordre, jeg lige har afgivet?

Svar om BOX QUIZ Hvis du kommer i tanke om, at du har glemt noget i din første ordre, skal du lave en ny ordre med det, som du glemte. Hvis du kontakter os med de 2 ordrenumre, prøver vi at afsende dem sammen, så du sparer fragten, men vi kan ikke love noget. De arbejder meget hurtigt på vores lager.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Kan jeg bestille en vare, som er udsolgt?

Svar om BOX QUIZ Du kan skrive dig op til en vare, som er udsolgt. Indtast din email, og så giver vi dig besked, når varen er på lager igen.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Kan jeg forudbestille en vare?

Svar om BOX QUIZ Hvis du skal bruge mange, så er svaret ja. Kontakt os på email, og hør nærmere.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Er jeres betalingsløsning sikker?

Svar om BOX QUIZ Ja, betalingsløsningen på www.boxquiz.dk er sikker. Det kan du se på den lille grønne hængelås, som er ved siden af vores webadresse i din browser. Betalingen med fx Dankort og Visakort foregår via en sikret side, og al kommunikation mellem vores betalingssystem og dig som kortkortindehaver foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun Nets, der har adgang til data vedr. betalingen. 

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvad er quiz spil fra Box Quiz?

Svar om BOX QUIZ  Quiz spil fra Box Quiz er en populær serie quiz spørgsmål til voksne. Navnet bruger vi på en række små quiz spil bl.a. i metalæsker, der har det til fælles, at de er på dansk, har enkle regler, er nemme at have med i lommen eller tasken og er hurtige at spille. Der er sjove quiz spil fra Box Quiz-spil til voksne og en serie sjove læringsspil for børn om bl.a. tal og bogstaver fra Box Quiz. Du kan se alle quizspil her.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvor kan jeg købe quiz spil fra Box Quiz?

Svar om BOX QUIZ  Du kan købe quiz spil fra Box Quiz hos mange boghandlere, gavebutikker, museumsbutikker og onlinebutikker med speciale i spil. Og så kan du selvfølgelig også købe quiz spillene fra Box Quiz her på boxquiz.dk. Hvis du leder efter en forhandler i nærheden af, hvor du bor eller arbejder, så skriv til email til os. Så hjælper vi dig.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvor mange quiz spørgsmål er der i et quiz spil fra Box Quiz til voksne?

Svar om BOX QUIZ  Der er 50 quiz spørgsmål til voksne og svar om et specifikt emne og et lille hæfte med helt enkle regler i hver metalæske fra Box Quiz. Quiz svarene er ofte krydret med lidt ekstra interessant information om det helt specifikke emne, som spørgsmålet handler om. Du kan altid lære noget nyt af at spille et sjovt quiz spil fra Box Quiz. Se hele udvalget af quizspil fra Box Quiz her.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvor mange quiz spil har I lavet i Box Quiz-serien til voksne?

Svar om BOX QUIZ  Vi har lavet ca. 95 forskellige quiz spil til voksne på dansk og ca. 40 quiz spil på andre sprog. Emnerne i quiz spillene strækker sig fra KAFFE til KUNST og fra OST til ORD. Bemærk, at nogle quiz spil titler er udsolgt. Hvis du leder en bestemt titel og ikke kan finde den i vores webshop, så send os en e-mail. Vi har nogle titler tilbage i så små mængder, at de ikke er lagt ind på vores webshop.

Derudover har vi lavet en række quiz spil fra Box Quiz til virksomhedskunder om deres specifikke virksomhed, historie, produkter o.lign.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvor mange spil fra Box Quiz findes der til børn?

Svar om BOX QUIZ  Der er 10 forskellige små læringsspil i vores børneserie. De fleste af de små læringsspil handler om at læse, lære bogstaverne i alfabetet at kende og regne små regnestykker og især huske. I alle spil handler det om at træne overblik og have det sjovt.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Er børnespillene også quiz spil ligesom de voksne quiz spil?

Svar om BOX QUIZ  Nej, børnespillene i Box Quiz serien er lærings- og aktiveringsspil. De handler fx om at huske flag fra mange lande og øve sig i tal eller bogstaver. Vi har også nogle sjove kortspil for 2, som kan spilles af både voksne og børn. Se hele udvalget af spil til børn her.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvordan finder I på emner til quiz spil fra Box Quiz?

Svar om BOX QUIZ  Vi bliver inspireret af, hvad der foregår omkring os i samfundet og dagligdagen. Der er tale om både små og smalle emner fx OST og store og brede emner fx NORDISK MAD, MAGT (som handler meget om politik) og BILER.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har et forslag til et Box Quiz-emne?

Svar om BOX QUIZ Du er velkommen til at sende forslaget til en ny titel til et quiz spil til os på email. Du kan også ringe først på 21393104. Så får vi en snak om, hvorvidt emnet egner sig til at blive til et quiz spil. Bemærk: Vi betaler ikke royalties for idéer til emner, men hvis du gerne vil prøve at lave spørgsmål og svar til en hel quiz, kan du kontakte os først for en konkret aftale om et samarbejde.

Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på salg @ boxquiz.dk. Vi svarer på alle henvendelser og glæder os til at høre fra dig.