FAQ om quiz spil fra BOX QUIZ – boxquiz.dk

FAQ om quiz spil fra BOX QUIZ

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvad er quiz spil fra BOX QUIZ?

Svar om BOX QUIZ  Quiz spil fra BOX QUIZ er en populær serie quiz spørgsmål til voksne. Navnet vi bruger på en række små spil bl.a. i metalæsker, der har det til fælles, at de er på dansk, har enkle regler, er nemme at have med i lommen eller tasken og er hurtige at spille. Der er sjove quiz spil fra BOX QUIZ-spil til voksne og en serie sjove spil for børn om læring fra BOX QUIZ.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvor kan man købe quiz spil fra BOX QUIZ?

Svar om BOX QUIZ  Quiz spil fra BOX QUIZ kan købes hos mange boghandlere, gavebutikker, museumsbutikker og onlinebutikker med speciale i spil. Derudover kan man også købe spillene her på boxquiz.dk. Hvis du leder efter en forhandler i nærheden af, hvor du bor eller arbejder, så skriv til salg@boxquiz.dk. Så hjælper vi dig.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvor mange quiz spørgsmål er der i en BOX QUIZ til voksne?

Svar om BOX QUIZ  Der er 50  quiz spørgsmål til voksne og svar om et specifikt emne og et lille hæfte med helt enkle regler i hver metalæske fra BOX QUIZ. Quiz svarene er ofte krydret med lidt interessant information om det helt specifikke emne, som spørgsmålet handler om. Man bliver altid lidt klogere af at spille et sjovt quiz spil fra BOX QUIZ.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvor mange quiz spil har I lavet i BOX QUIZ-serien til voksne?

Svar om BOX QUIZ  Vi har lavet ca. 75 forskellige quiz spil til voksne på dansk og ca. 40 quiz spil på andre sprog. Emnerne i quiz spillene strækker sig fra KAFFE til KUNST og fra OST til ORD. Bemærk, at nogle titler er udsolgt. Hvis du leder en bestemt titel og ikke kan finde den i vores webshop, så send os en e-mail på salg@boxquiz.dk. Vi har nogle titler tilbage i så små mængder, at de ikke er lagt ind på vores webshop.

Derudover har vi lavet en række BOX QUIZ til virksomhedskunder om deres specifikke virksomhed, historie, produkter o.lign.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvor mange BOX QUIZ findes der til børn?

Svar om BOX QUIZ  Der er 10 forskellige små spil i vores børneserie. De fleste er små læringsspil, som handler om at læse og regne. I alle spil handler det om at træne overblik og have det sjovt.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Er børnespillene også quizzer ligesom de voksne spil?

Svar om BOX QUIZ  Nej, børnespillene i BOX QUIZ serien er lærings- og aktiveringsspil. De handler f.eks. om at huske flag fra mange lande og øve sig i tal eller bogstaver. Vi har også nogle sjove kortspil for 2, som kan spilles af både voksne og børn.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvordan finder I på emner til BOX QUIZ?

Svar om BOX QUIZ  Vi bliver inspireret af, hvad der foregår omkring os i samfundet og dagligdagen. Der er tale om både små og smalle emner fx OST og store og brede emner fx NORDISK MAD, MAGT og BILER.

Spørgsmål om BOX QUIZ  Hvad skal man gøre, hvis man har et forslag til et BOX QUIZ-emne?

Man er velkommen til at sende forslaget til en ny titel til os på salg@boxquiz.dk. Man kan også ringe først på 21393104 og få en snak om, hvorvidt emnet egner sig til at blive til en quiz. Bemærk: Vi betaler ikke royalties for idéer til emner, men hvis man gerne vil forsøge sig med at lave spørgsmål og svar til en hel quiz, kan man kontakte os først for en konkret aftale om et samarbejde.