Læs om alle de fordele, du opnår ved at handle hos BoxQuiz.dk her.

Vi sender almindelige pakker med GLS, som ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage.

Hvis du bestiller efter kl. 12 på torsdage eller om fredagen, kan du forvente, at dine varer bliver leveret mandag efter weekenden.

Alle de varer du ser i shoppen er på lager, med mindre vi har skrevet andet.

Dag-til-dag levering

Vi tilbyder dag til dag levering på alle vores varer, og vi sender alle ordrer hurtigst muligt. Vi sender alle pakker med Dao og GLS til hele Danmark.

Fragtfri ordrer over 499,-

Alle ordrer over 499 kr. sendes fragtfrit til pakkeshop i hele Danmark, og vi leverer med GLS og Dao til din nærmeste pakkeboks. For at gøre det så fleksibelt som muligt, vælger du selv pakkeboks. Hvis du køber for under 499 kr. eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af de andre fragttyper for at kunne gennemføre dit køb.

Track & Trace

Når din pakke er afsendt fra BoxQuiz.dk, får du et track & trace-nummer på email, så du kan følge din pakke. Det er det nummer, du skal bruge, når du skal hente din pakke i en pakkeshop. Tag nummeret med og billed-id fx kørekort eller pas. Hvis du ikke har fået en email med track & trace inden for nogle få dage, skal du tjekke dit spamfilter.

Intet gebyr på betalingskort

Hos BoxQuiz.dk er der ingen gebyrer på køb med betalingskort. Vi ønsker at imødekomme vores kunders fortrukne betalingsmåde uden skjulte gebyrer.

Når du skal betale for dine varer, skal du vælge en af otte betalingsmuligheder. Der er ingen kortgebyrer forbundet med disse betalingsmuligheder. Gebyret for at benytte de respektive betalingskort og -måder kan du se i parentesen.

Dankort

(Gratis)

VISA-Dankort

(Gratis)

VISA

(Gratis)

VISA Electron

(Gratis)

Master Card

(Gratis)

Maestro

(Gratis)

MobilePay

(Gratis)

Bankoverførsel

(Gratis)

Din betaling bliver først trukket fra din konto, når vi afsender dine varer.

 

30 dages ombytning

Du har altid 30 dages ombytning, når du har handlet hos Puslespilsbutikken. Hvis du modtager en pakke du ikke er tilfreds med, tilbyder Puslespilsbutikken dig 30 dages ombytning og returret. I din ordrebekræftelse er der en returseddel nederst, som du kan printe, udfylde og sende til os. Så skal vi nok hjælpe dig.

Puslespilsbutikken er e-mærket

Puslespilsbutikken har fået sit E-mærke i 2018. E-mærket fungerer som en slags pejlemærke for, hvornår en onlinebutik har trygge rammer for brugerne. E-mærket er til for, at du som forbruger kan føle dig sikker og være godt stillet ved køb på nettet. Se her hvad E-mærket betyder for dit køb hos Puslespilsbutikken online.

Målet med E-mærket

Målet med E-mærket er at skabe en god købsoplevelse for danskerne på internettet. Det er en dansk certificeringsordning, der skal skabe tillid mellem brugere og de certificerede onlinebutikker.
Sammen med E-mærket følger der også en økonomisk sikring af dit køb. Det betyder, at du som kunde er dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. pr. handel med fysiske varer. Køberbeskyttelsen er fuldstændig gratis og gælder for alle, der handler fysiske varer på onlinewebshops. Køberbeskyttelsen er gældende op til 2 år efter, at købet har fundet sted.

Ved brug af denne køberbeskyttelse vil E-mærket gå i dialog med dig som bruger og webshoppen og fremstå som mægler i sagen. De oplyser både bruger og forhandler om de forskellige regler, der findes på det pågældende område og vil forsøge at opnå enighed. Se mere på E-mærkets hjemmeside her.