Persondatapolitik

Vi passer godt på de oplysninger, du vælger at give til os. Læs nedenfor, hvad du giver os, hvad vi gemmer, hvorfor vi gemmer dine oplysninger og hvad vi bruger dem til.

GENEREL INFORMATION
Dette er vores politik om behandling af personoplysninger. Den beskriver, hvordan vi hos handmadeliving ApS indsamler og behandler almindelige oplysninger om dig. Formålet er at informere dig om, hvordan vi passer bedst muligt på de almindelige, som du har givet os, uanset hvor de indsamles fra, og hvordan de videregives eller behandles.

Vores persondatapolitik gælder for alle de personoplysninger, som du afgiver direkte til os, eller som vi indsamler via handmadelivings hjemmeside på www.boxquiz.dk.

handmadeliving ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til os om dine data, kan du skrive til os på e-mail.

PERSONOPLYSNINGER, HVAD BRUGER VI DEM TIL OG RETSGRUNDLAGET
På www.boxquiz.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af www.boxquiz.dk, fx om hvilken browser du bruger, hvad du søger efter på vores hjemmeside, din IP-adresse, din netværkslokation og informationer om den enhed du bruger (pc, iPad, mobiltelefon osv.), når du besøger vores hjemmeside.

Vi indsamler disse data for, at vi kan forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, for at forbedre vores hjemmesides funktioner og for at vi kan målrette markedsføring bl.a. re-targeting på Facebook og Google. Det gør vi for, at vi kan forbedre vores hjemmeside og for at vi kan sende dig e-mails med information om vores nye spil og andre varer. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du kommunikerer med os på www.boxquiz.dk, indsamler vi de almindelige oplysninger, som du selv giver os fx dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt oplysning om den IP-adresse, som du har brugt, da du kontaktede os.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev og tilmelder dig direkte på vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Det er de oplysninger du skal indtaste for at få nyhedsbrevene fra os. Formålet er at kunne levere nyhedsbreve med relevant indhold til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du bestiller varer hos os på www.boxquiz.dk skal du indtaste nogle almindelige oplysninger for at vi kan sende varerne til dig. Oplysningerne er dit navn, din adresse, evt. en leveringsadresse, e-mail og telefonnummer, og de oplysninger bruger vi til at sende dine varer.

MODTAGERNE AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer kan videregives til fx UPS, Postnord og GLS eller andre transportører, så de kan sende de varer, som du har bestilt på www.boxquiz.dk og fortælle dig, at dine varer er på vej.

DINE RETTIGHEDER
Dine data er kun til låns. Du ejer dem og låner dem til os, indtil du beder os om at fjerne dem eller selv afmelder dig vores nyhedsbreve. Du kan altid kontakte os og få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, hvad vi bruger dem til og om der er andre modtagere af dine oplysninger end os samt hvor dine oplysninger kommer fra fx fra en besked du har sendt os via www.boxquiz.dk eller ved tilmelding til vores nyhedsbrev.
Du har ret til at få en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker at få information om dine personoplysninger, skal du sende en e-mail til os. Så fortæller vi dig, hvilke oplysninger du har lånt os. Vi beder om noget id fra dig i denne forbindelse.

RETTE OPLYSNINGERNE
Hvis de oplysninger vi har om dig er forkerte, har du ret til at få dem rettet.
SLETTE OPLYSNINGERNE
Vi gemmer naturligvis kun dine almindelige oplysninger, så længe det er nødvendigt. Vi sletter også dine oplysninger, hvis du beder os om det, når et evt. samarbejde er afsluttet og når vi ikke har noget retsgrundlag for at beholde dine oplysninger. Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, bliver dine oplysninger slettet der. Jf. Bogføringsloven gemmer vi dokumentation for et samarbejde i 5 år, hvorefter det bliver slettet.
DATAPORTABILITET
Hvis du beder om det, kan du få dine oplysninger hos os for at overføre dem til en anden databehandler.
INDSIGELSE
Du kan gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger fx i direkte markedsføring. Du kan også af personlige årsager gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

TILBAGEKALDE DIT SAMTYKKE
Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke.

KLAGE
Du kan klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, mail: dt@datatilsynet.dk eller på telefon 33 19 32 00.

DIN SIKKERHED
Hos handmadeliving følger vi de gældende regler for sikkerhed, vi har gennemført de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, og vi har udarbejdet interne procedurer for og beskrevet, hvordan vi sikrer dine personoplysninger bedst muligt og forhindrer misbrug.

Kun medarbejdere i virksomheden og samarbejdspartnere, som skal udføre specifikke opgaver for at handmadeliving kan opfylde sin del af en aftale med dig, har adgang til dine oplysninger.

KONTAKTOPLYSNINGER
handmadeliving ApS er dataansvarlig for de persondata, som du deler med os.

Hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os her:

handmadeliving ApS
Anna Queens Stræde 5a
3000 Helsingør
Tlf.: 21393104

DEN SENESTE VERSION
Du kan altid læse den seneste version af vores persondatapolitik på www.boxquiz.dk

Version 1 den 25. august 2020

Skriv til os via formularen, hvis du har spørgsmål. Vi svarer hurtigt på alle henvendelser.

Kontaktformular