Flotte motiver

Alle puslespillene hvad enten det er runde eller firkantede puslespil har super flotte motiver, som både er sjove for børn og voksne at lægge. De runde puslespil har ingen hjørnebrikker, og når du har fundet alle kantbrikkerne, kan du starte med at lægge den yderste cirkel af brikker. Så har du fået rammet på plads og kan arbejde dig indad i det flotte puslespilsmotiv. De runde puslespil har mere uregelmæssige brikker ned de firkantede puslespil

Cavallini puslespillene i de flotte runde bøtter er kendt for deres vintage motiver med dyr, planter og oplevelser, og de puslespil er illustreret i en ganske særlig stil med stor detaljerigdom. Cavallini har nok nogle af de flotteste æsker til deres puslespil, og det er den type puslespil, som du med stor glæde har stående fremme på din bogreol i stuen. De se SÅ flotte! De fleste af puslespillene fra Cavallini har 1000 brikker og har en rektangulær form. Brikkerne til puslespillene er i en god kvalitet med godt skårne kanter. Ikke 2 brikker er ens, så du finder nemt pladsen til hver eneste brik.

Se alle puslespillene i vintagestil fra Cavallini her.

Gibsons puslespil i de kendte blå æsker er kendt for deres mange nostalgiske motiver, og de er også kendt for at have puslespil med ekstra store brikker i størrelse XL. Puslespil med store XL brikker passer perfekt til både børn og voksne, og både store og små hænder har glæde af de større brikker, når puslespillene skal lægges. XL-brikker er gode at lægge, hvis du fx har gigt i fingrene, for du får nemt fat i brikkerne.

Tjek alle Gibsons flotte puslespil her.

Mudpuppy puslespil er et puslespilsmærke, som er kendt for sine mange puslespil med 500 brikker, som især børn og lidt barnlige sjæle holder af at lægge. Motiverne er farverige og glade, og det er helt sikkert puslespil, som du kommer i godt humør af at lægge. Der er mange, som synes om 500 brikker, og som synes, at det antal puslespilbrikker er rigeligt, og derfor er udvalget af netop 500 brikker rigtig stort hos Mudpuppy.

Se hele sortimentet af sjove puslespil fra Mudpuppy her.

Julepuslespillene i butikken sælger vi året rundt, og temaet jul er evigt aktuelt. Vi har et stort sortiment af julepuslespil med flotte juletræer, søde julekatte og masser af julestemning, som du kan fordybe dig i. De mange hyggelige og stemningsfulde designs, som er perfekte til fordybelse derhjemme. Julemotiverne er hyggelige at lægge både for børn og voksne, og du kan finde puslespil med julemotiver med både 500 og 1000 brikker.

Nyd alle de hyggelige julepuslespil her.

eeBoo er et puslespilsmærke, som er kendt for sine meget flotte illustrationer på især puslespillene med 1000 brikker og de mange runde puslespil, som de har i sortiment. De runde puslespil fra eeBoo har en diameter på 58 cm, og med den størrelse passer de perfekt til puslespilsmåtterne her i butikken. Storby er et af de meget populære temaer i motiverne på eeBoos puslespil. Blandt storbyerne som du kan vælge imellem er København, som er ekstra populær i Danmark. Du kan desuden vælge byernes by Paris med Notre Dame og Eiffeltårnet. New York er også et populære puslespilsmotiv, og på det puslespil kan du mærke storbystemningen på hver eneste af de 1000 brikker. Marked i Venedig er et rigtigt sommerpuslespil, hvor du kan fornemme den skønne stemning på markedet, og du kan næsten mærke solens varme stråler, når du lægger puslespillet.

Oplev alle de flotte puslespil fra eeBoo her.

Udfordrende og lærerige puslespil

Uanset hvilket puslespil du vælger at lægge, så vil du få lærerige oplevelser og spændende udfordringer i mange timer. Selv et puslespil med 100 brikker kan de fleste af os lære noget af at lægge. Alle puslespil uanset størrelse og antal brikker er en chance for fordybelse og ro, koncentration og læring og masser af hjemmehygge.

Puslespilsbutikken er forhandler af de flotteste puslespil til hele familien. Priserne er blandt de bedste, som du kan finde. Du kan shoppe online hele døgnet og købe billigt både til dig selv og til dine venner som gaver. De flotte designs på puslespil er også de mest populære, så vælg et design, som du synes er pænt, og som inspirerer dig.