Antal spillere: 3 eller flere spillere

Spilletid: 20-30 minutter
Antal kort: 52 kort
Andet udstyr: En ting som kan være Sten

Spillets forberedelse: Bland alle 52 kort i kortspillet og fordel kortene ligeligt mellem spillere, så alle spillere har lige mange kort. Find en ting, som er Sten fx æsken, som kortene lå i ... eller en rigtig sten, hvis du har en.

Spillets start: Den spiller som har hjerter 7 lægger, dette kort midt på bordet, så alle spillere kan se det. Herefter lægger spilleren til venstre sit første kort eller siger Sten, hvis ingen af spillerens kort passer i spillet lige nu. Sådan fortsætter spillet, hvor hver spiller lægger 1 kort eller siger Sten og tager Stenen.

Spillets gang: Ovenfor hjerter 7 kan lægges hjerter 8, og herefter kan der bygges bunke med højere hjerter-kort (9, 10, Knægt, Dame) til Kongen, som er det højeste kort. Når Kongen er lagt, fjernes hele kortbunken fra spillet, og der spilles videre i de øvrige bunker.

Nedenfor hjerter 7 lægges hjerter 6, og herefter bygges bunke med lavere kort (hjerter 5, 4, 3, 2) til hjerter es, som er det laveste kort. Når hjerter es er lagt, fjernes bunken fra bordet.

7’erne udgør således starten på nye kortbunker og nye kortfarver, og 7’erne skal altid være synlige. Du kan fx ikke komme af med nogen af dine spar-kort, før spar 7 er lagt på bordet, og kortbunkerne ovenfor og nedenfor skal starte med hhv. 8 og 6. Der må ikke lægges kort direkte oven på 7’erne men kun ovenfor og nedenfor. 7’erne lægges når som helst i spillet, når en spiller med en 7'er på hånden har tur og efterhånden, som spillerne er klar til at spille dem, ved siden af de øvrige 7’ere.

Kom af med alle dine kort i 1 tur: Du ser på dine kort, og du kan se, at SAMTLIGE kort du har på hånden kan lægges i korrekt rækkefølge i de bunker, som er i spil på bordet. Når det bliver din tur, lægger du SAMTLIGE kort i 1 tur og vinder spillet. Hvis du tog fejl og ikke kunne lægge alle dine kort alligevel, skal du tage dine lagte kort op på hånden igen og overtage Stenen.

Vinderen: Vinderen er den, som først kommer af med alle sine kort. Taberen er den spiller, som har Stenen.