3 Penny Puzzle af Helen Dardik - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

3 Penny Puzzle af Helen Dardik

Mens vi venter med længsel på, at Penny Puzzle skal ankomme i uge 46, er det mig en stor glæde at præsentere Helen Dardik, som har illustreret 3 af de helt nye miniaturepuslespil.

Jeg følger selv @helen_dardik på Instagram. Det er der også over 330.000 andre, der gør. Der var der, jeg med det samme tænkte, at Helen var oplagt til et eller flere af minipuslespillene. Hendes stil er bare så sød og glad, og mange af Helens motiver egner sig fantastisk til puslespil, fordi de er fulde af glade farver og masser af detaljer og variation.

Helen Dardik er en professionel illustrator og mønsterdesigner fra Canada. Levende, folkelig, legende på en indimellem lidt overdrevet måde er en perfekt måde at beskrive hendes populære stil på. Du kan kun komme i godt humør.

Helen er født ved Sortehavet og boede i Sibirien i en periode og flyttede derefter til Israel, hvor hun studerede kunst og design. I begyndelsen af ​​halvfemserne flyttede hun til Canada, hvor hun tog en grafisk designuddannelse og fik arbejde som designer og illustrator.

Sådan arbejder designer Helen Dardik

Helen arbejder i vektor ved hjælp af fantasiens magi kombineret med magien fra Adobe illustrator og i akvarel, gouache, akryl, olie og træ. Helen finder inspiration i sin barndom, sine børn, naturen, vintagebøger og midcentury-design og er fast besluttet på at gøre sit liv til den mest kreative oplevelse.

3 fine minipuslespil

Heldigvis sagde Helen JA! til at illustrere 3 af de nye minipuslespil fra Penny Puzzle, og du kan se dem her:

Midnight Madness

Travel in Style

Bunny Love

Minipuslespil er de bedste små julegaver. Jeg anbefaler, at modtageren er over 12 år, og du bliver aldrig for gammel til et minipuslespil. Æskerne som Penny Puzzle ligger i er bare så lækre og blanke og brikkerne er faste og helt fri for puslespilsstøv. Det er bare nogle lækre miniaturepuslespil.

Penny Puzzle forventes at være i butikken i uge 46.

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published