Butik Box Quiz åbner i dag - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Butik Box Quiz åbner i dag

I dag er en stor dag! Jeg åbner min butik i gården i Anna Queens Stræde 5a. Vi har et lille anneks, som vist nok er endnu ældre end det hus vi bor i (som er fra 1760), og der har jeg indrettet en lillebitte butik med fine puslespil og hyggelige quizspil. Sortimentet er næsten det samme som på www.boxquiz.dk, men der er også nogle produkter i butikken, som du ikke kan finde i butikken online.

Jeg har aldrig haft en butik før, men jeg har handlet i og med masser af butikker 😂 og håber, at det vil vise sig, at jeg har lært noget undervejs.

Butikken er min helt egen ide, og jeg kommer selv til at være der i åbningstiden. Det glæder jeg mig til.

Åbningstiderne er:

Mandag: Lukket
Tirsdag til fredag: Kl. 12 - 17.30 
Lørdag: Kl. 10 - 15

Vi ses!

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published