Køb for 300 kr., og få gratis levering til pakkeshop
Spørgsmål? Kundeservice 📞 21 39 31 04

Bestil nu. Vi afsender i dag

Vi afsender i morgen

Bestil nu. Vi sender den 27. december.

Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
0

Din indkøbskurv er tom

Et cool puslespil

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Et cool puslespil - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Her i november har jeg kastet mig over at lægge et af de nye puslespil med 1000 brikker fra handmadeliving. Det hedder Jorden og er nok ikke verdens nemmeste, men til gengæld er det nok det mest cool puslespil, jeg længe har set. Hvordan griber man så sådan et puslespil an med et kæmpestort sort rum og en jordklode i midten?

Ja, altså, jeg startede med at sortere brikkerne. Jeg har lavet flere bunker. Den største bunke er helt klart rummet med de små hvide stjerner. Det er det sorte område i motivet uden for jorden. Kulsort med blinkende stjerner på. Der er alle kantbrikkerne og de 4 hjørnebrikker, og jeg har set hjørnebrikkerne. Nu ved jeg i hvert fald, hvor de er! De ligger nede i låget og venter på at blive lagt.

Bagefter har jeg lavet en vigtig bunke, synes jeg selv, med kantbrikkerne til selve Jorden. Det er ikke rigtige kantbrikker i klassisk puslespilsforstand. Det er snarere brikker, hvor jeg både kan se rummet OG noget af jorden. Jorden er jo fint aftegnet på puslespilsmotivet.

Min strategi er at starte med at samle kanten af jorden, så jeg har en slags kant der. Så skal jorden fyldes ud med brikker fra de 3 andre bunker som er blå, som må være hav, hvide som må være skyer og brune som er Nordafrika og Mellemøsten. I virkeligheden er Jorden ikke særligt grøn, når man ser på det her billede. Måske er det sådan, at vi først rigtigt kan så det sande billede, når vi ser det lidt fra afstand, og det må man jo sige, at vi gør med billedet af Jorden, som er motiv for det her puslespil. Billedet tilhører Nasa, det er taget i 1972 langt ude i rummet, og det er vildt imponerende, synes jeg. Det er nok et af de mest cool puslespil, jeg har lagt.

Nu vil jeg gå tilbage til mit kæmpe puslespil og lægge lidt flere brikker. Du kan købe puslespillet med Jorden HER, hvis du selv vil lægge det.


Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, før du kan se dem her


Også i Journal

Godt nytår - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
Godt nytår

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Tusind tak for et både farverigt og sjovt 2022 og de mange besøg i min Puslespilsbutik
Læs mere >>
Er det fjollet at lægge fjollede puslespil? - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
Er det fjollet at lægge fjollede puslespil?

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Se de nye fjollede puslespil til hele familien
Læs mere >>
Åbningstiderne i Puslespilsbutikken i Helsingør - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
Åbningstiderne i Puslespilsbutikken i Helsingør

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Besøg Danmarks eneste ægte puslespilsbutik i ❤️ af Helsingør
Læs mere >>