Køb for 400 kr., og få gratis levering til pakkeshop
Spørgsmål? Kundeservice 📞 21 39 31 04

Bestil nu. Vi afsender hurtigt

Vi afsender i morgen

Bestil nu. Vi sender på mandag

Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
0

Din indkøbskurv er tom

Fin hvid start på julemåneden

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Fin hvid start på julemåneden - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Hej. Hvordan har du det?
Jeg håber, at du er kommet godt ind i julemåneden, og at sneen har fået dig i julehumør. Så føles det bare lidt mere som jul, ikk'?
Vi fik pænt med sne her i Helsingør, og det ligger stadig på byens mange tage, for kulden er også kommet. Det begynder at minde og rigtig jul. Selvom sneen gør bilkørsel noget besværlig, så håber jeg, at vi får hvid jul i år. Jeg benyttede faktisk lejligheden til at tage billeder til næste års pakkekalender, til butikken som jeg jo nok går i gang med at planlægge i januar. Sneen på juletræet foran min lille butik i Anna Queens Stræde, de store nisser som min svigermor lavede for mange år siden og en kurv fuld af spændende store og små pakker passede bare perfekt, synes jeg.
I år har jeg ikke selv lavet vores pakkekalender (Bjørn, vores datter Anna og jeg deler en), men jeg har i stedet købt den på Strandvejsristeriet ved Kronborg. En fin og hyggelig café, hvor man kan komme ind og få noget dejligt varmt at drikke, hvis man er ude og gå en blæsetur langs Øresund med smuk udsigt til Sverige. Vi går tit den tur, og Strandvejsristeriet har både dejlig kaffe og masser af sødt til ganen, så en pakkekalender derfra passer perfekt til en familie som vores. Vores 2 store piger som er flyttet hjemmefra har fået pakkekalender med posten, men det er også lidt nemmere, når de er flyttet hjemmefra. Der er så mange ting, man gerne vil have, når man læser og måske ikke har råd, så der er alt fra marcipan og vin til vatrondeller og tandpasta i pakkerne.
Jeg er så småt begyndt at købe julegaver, og jeg har lavet brunkagedej og bagte faktisk en næsten fyldt dåse i går. Her dufter stadig af de dejlige mørke krydderier, som er i kagedejen. Opskriften er fra min mormor, og den er bare perfekt. Jeg elsker brune kager! De smager virkelig af jul.
Jeg har også lavet fordej til honningkager, men jeg kom i gang lidt for sent. Fordejen skal stå i 1 måned. Har du prøvet det? Det er Meyers opskrift, og jeg kan først begynde at bage honningkager omkring den 20. december. De skal stå i køleskabet i nogle dage efter bagning med en fugtigt klæde over, og så skal de overtrækkes med mørk chokolade. Noget af en proces. Jeg håber virkelig, at de er gode. Nu har jeg skrevet det i kalenderen til næste år, så jeg kommer i gang i begyndelsen af november.
Og så har jeg bagt de fineste flettede hjerter småkager. De var nemme, og dejen er faktisk den samme som til Håkonkager. De smager altså godt.
Hvis du er i eller komme til Helsingør i morgen, så serverer jeg et glas gløgg eller kaffe i min butik fra kl. 10 - 14.
Rigtig god weekend, når du når dertil ❤️
Hilsen Bettina fra Butik Box Quiz

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, før du kan se dem her


Også i Puslespilsbutikkens Blog

Mors Dag Giveaway 2023
Mors Dag Giveaway 2023

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Er du med i vores Giveaway i anledning af Mors Dag? Samlet værdi: 1740 kr. Vær med her!
Læs mere >>
Påske-giveaway 2023
Påske-giveaway 2023

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Vind 3 superflotte påskepuslespil!
Læs mere >>
Puslespilsbutikken i Familie Journal
Puslespilsbutikken i Familie Journal

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

I denne uge er Bettina og Puslespilsbutikken i Familie Journal med flotte billeder og en god historie
Læs mere >>