Køb for 400 kr., og få gratis levering til pakkeshop
Spørgsmål? Kundeservice 📞 21 39 31 04

Bestil nu. Vi afsender hurtigt

Vi afsender i morgen

Bestil nu. Vi sender på mandag

Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
0

Din indkøbskurv er tom

Har du set puslespillet Digternes Have i Femina i denne uge?

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Har du set puslespillet Digternes Have i Femina i denne uge? - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Har du set, at Butik Box Quiz er i ugebladet Femina i denne uge? Jeg har fået et af de smukkeste puslespil i bladet på de sider, som hedder Kultur, for puslespillet med 1000 tykke blanke brikker har netop temaet Kultur som sit motiv.

Det er puslespillet Digternes Have med 1000 smukke brikker, som er i Femina. Motivet på puslespillet er 7 kvindelige digtere, som står i den smukkeste have med smukke farverige blomster og dejlige grønne blade. Det er en meget smuk og frodig have. De 7 digtere repræsenterer hver forskellige spændende kulturer og traditioner, og det gør bare puslespillet endnu mere spændende.

Puslespillet er fra eeBoo, og med sine 1000 brikker er det et kvadratisk puslespil, hvor kvindernes klædedragter indbyder til at sortere brikkerne i farver og dermed få et godt overblik over hele puslespillet, før du går i gang.

Synes du, at 1000 brikker lyder som en stor mundfuld? En udfordring er det helt sikkert, men jeg sælger mange puslespil med 1000 brikker, også til nybegyndere, så de fleste kan være med, selvom de tror, at det bliver for svært.

Er du i tvivl om du har brug for tilbehør til dit puslespil? Så kan du prøve at se her, hvor jeg har et godt udvalg af det mest populære tilbehør til puslespil. Jeg vil anbefale dig at overveje sorteringsbakker til puslespilsbrikkerne, som gør det nemt at sortere brikkerne i farver og naturligvis sortere kantbrikkerne for sig, for de danner jo hele rammet for puslespillet. 

Dernæst kan det være en kæmpe fordel med en puslespilsmåtte, så du kan pakke puslespillet væk. Et puslespil fylder en hel del, og man har ikke lyst til at starte forfra hver gang man får tid til at arbejde videre. Mange starter med at lægge puslespil på spisebordet, men det skal du nok bruge til at spise ved, og med en puslemåtte kan du rulle puslespillet sammen uden at det går i stykker.

Se videoen her, hvor jeg viser dig Femina og puslespillet Digternes Have:

 


Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, før du kan se dem her


Også i Puslespilsbutikkens Blog

Mors Dag Giveaway 2023
Mors Dag Giveaway 2023

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Er du med i vores Giveaway i anledning af Mors Dag? Samlet værdi: 1740 kr. Vær med her!
Læs mere >>
Påske-giveaway 2023
Påske-giveaway 2023

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Vind 3 superflotte påskepuslespil!
Læs mere >>
Puslespilsbutikken i Familie Journal
Puslespilsbutikken i Familie Journal

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

I denne uge er Bettina og Puslespilsbutikken i Familie Journal med flotte billeder og en god historie
Læs mere >>