Spørgsmål? Ring til kundeservice 21 39 31 04
Køb for 349 kr., og få gratis levering til pakkeshop

Bestil nu. Vi sender idag kl. 15

Bestil nu. Vi sender i morgen

Bestil nu. Vi sender på mandag

boxquiz.dk
0

Din indkøbskurv er tom

Har du set puslespillet Digternes Have i Femina i denne uge?

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Har du set puslespillet Digternes Have i Femina i denne uge? | boxquiz.dk

Har du set, at Butik Box Quiz er i ugebladet Femina i denne uge? Jeg har fået et af de smukkeste puslespil i bladet på de sider, som hedder Kultur, for puslespillet med 1000 tykke blanke brikker har netop temaet Kultur som sit motiv.

Det er puslespillet Digternes Have med 1000 smukke brikker, som er i Femina. Motivet på puslespillet er 7 kvindelige digtere, som står i den smukkeste have med smukke farverige blomster og dejlige grønne blade. Det er en meget smuk og frodig have. De 7 digtere repræsenterer hver forskellige spændende kulturer og traditioner, og det gør bare puslespillet endnu mere spændende.

Puslespillet er fra eeBoo, og med sine 1000 brikker er det et kvadratisk puslespil, hvor kvindernes klædedragter indbyder til at sortere brikkerne i farver og dermed få et godt overblik over hele puslespillet, før du går i gang.

Synes du, at 1000 brikker lyder som en stor mundfuld? En udfordring er det helt sikkert, men jeg sælger mange puslespil med 1000 brikker, også til nybegyndere, så de fleste kan være med, selvom de tror, at det bliver for svært.

Er du i tvivl om du har brug for tilbehør til dit puslespil? Så kan du prøve at se her, hvor jeg har et godt udvalg af det mest populære tilbehør til puslespil. Jeg vil anbefale dig at overveje sorteringsbakker til puslespilsbrikkerne, som gør det nemt at sortere brikkerne i farver og naturligvis sortere kantbrikkerne for sig, for de danner jo hele rammet for puslespillet. 

Dernæst kan det være en kæmpe fordel med en puslespilsmåtte, så du kan pakke puslespillet væk. Et puslespil fylder en hel del, og man har ikke lyst til at starte forfra hver gang man får tid til at arbejde videre. Mange starter med at lægge puslespil på spisebordet, men det skal du nok bruge til at spise ved, og med en puslemåtte kan du rulle puslespillet sammen uden at det går i stykker.

Se videoen her, hvor jeg viser dig Femina og puslespillet Digternes Have:

 Også i Journal

Hvad kunderne siger, er altid det rigtige ... | boxquiz.dk
Hvad kunderne siger, er altid det rigtige ...

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Ser du også på, hvad andre kunder har skrevet, inden du køber hos en webshop? Jeg gør. Altid.
Læs mere >>
Vintage puslespil fra Cavallini & Co | boxquiz.dk
Vintage puslespil fra Cavallini & Co

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Se de smukke puslespil med motiver fra en fjern fortid
Læs mere >>
Vær med i giveaway | boxquiz.dk
Vær med i giveaway

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Vind det fine puslespil Valmuer og Kanin fra eeBoo med 1000 lækre tykke brikker. Jeg trækker en vinder den 28. marts
Læs mere >>