Køb for 300 kr., og få gratis levering til pakkeshop
Spørgsmål? Kundeservice 📞 21 39 31 04

Bestil nu. Vi afsender i dag

Vi afsender i morgen

Bestil nu. Vi sender den 27. december.

Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
0

Din indkøbskurv er tom

Vær med i giveaway

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Vær med i giveaway - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Mens påsken nærmer sig, og du måske får mere tid til at lægge de puslespil, som du elsker mest, har jeg startet en giveaway, som du kan være med i. Præmien i denne uges giveaway er det fine puslespil fra eeBoo, som har 1000 dejlige tykke blanke brikker og hedder Valmuer og Kanin.

Motivet på puslespillet er den sødeste og blødeste brune påskekanin, som sidder omgivet af de smukkeste blomster og især mange røde valmuer. Det er et rigtig hyggeligt puslespilsmotiv med mange fine detaljer og mange dejlige farver.

Hvordan starter jeg så? Jeg starter nok med at sortere brikkerne i 2 kategorier: I farverne rød, grøn, brun og gul og så naturligvis kantbrikkerne for sig.

Sommetider kan jeg godt lide at lægge kanten på et puslespil først. På den måde får jeg ligesom lagt en ramme for arbejdet med at få brikkerne på plads, men det kræver også ret meget plads fra starten både at have plads til kantbrikkerne, som er samlet OG alle de andre brikker, som ikke er samlet endnu.

Det er et rigtig godt motiv, synes jeg, for der er stor variation med forskellige strukturer. Der er fx flere forskellige slagt røde blomster, en rød sommerfugl og røde fluesvampe. Der er også flere forskellige gule blomster, så det er også oplagt at sortere i gul.

Græsset og de grønne blade på planter rundt om kaninen og under blomsterne har også forskellige grønne nuancer og strukturer, som viser sig med varieret mønster, så jeg tror, at de er nemme at skelne fra hinanden. Den blå himmel tror jeg, at jeg tager til sidst. Når alle de andre mindre motiver er samlet, viser det sig nok, at den blå himmel faktisk ikke fylder så meget.

Men alt det her er jo bare ideer. I virkeligheden kan det vise sig, at jeg lægger puslespillet i en helt anden rækkefølge, simpelthen fordi puslespilsbrikkerne inviterer til det, efterhånden som de bliver sorteret.

Og hvordan sorterer jeg så brikkerne? Jeg bruger altid mine sorteringsbakker fra Cobble Hill. De er så praktiske, fordi de kan stables, når jeg ikke sidder ved puslespillet, og så fylder puslespillet meget mindre. Sorteringsbakkerne er runde, ca. 20 cm i diameter, og netop deres form er genial. Den runde form gør, at man ligesom kan køre brikkerne rundt, når man leder efter en bestemt brik. Måske er det svært at forestille sig, men jeg viser det på video en af de kommende dage. Jeg lægger også videoen i bloggen.

Vil du være med i den her giveaway? Så kan du melde dig til her, hvor du bare skal skrive din email. Jeg trækker lod om 1 puslespil fra eeBoo med Valmuer og Kanin på mandag den 28. marts, og jeg glæder mig allerede.


Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, før du kan se dem her


Også i Journal

Godt nytår - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
Godt nytår

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Tusind tak for et både farverigt og sjovt 2022 og de mange besøg i min Puslespilsbutik
Læs mere >>
Er det fjollet at lægge fjollede puslespil? - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
Er det fjollet at lægge fjollede puslespil?

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Se de nye fjollede puslespil til hele familien
Læs mere >>
Åbningstiderne i Puslespilsbutikken i Helsingør - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
Åbningstiderne i Puslespilsbutikken i Helsingør

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Besøg Danmarks eneste ægte puslespilsbutik i ❤️ af Helsingør
Læs mere >>