Køb for 400 kr., og få gratis levering til pakkeshop
Spørgsmål? Kundeservice 📞 21 39 31 04

Bestil nu. Vi afsender hurtigt

Vi afsender i morgen

Bestil nu. Vi sender på mandag

Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
0

Din indkøbskurv er tom

Hvad kunderne siger, er altid det rigtige ...

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Hvad kunderne siger, er altid det rigtige ... - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Ser du på, hvad andre kunder har skrevet, inden du køber hos en webshop? Jeg gør. Altid.

Det er derfor, jeg beder alle kunder og dig om anmeldelser af jeres oplevelser, produkter, selve butikken og hvad du og de andre kunder ellers syntes om at handle i min butik som helhed.

Hver gang jeg sender en pakke af sted krydser jeg fingre for, at du bliver glad for det, som du har købt, for det bliver aldrig rutine at spørge om din mening.
Flere 1000 emails er blevet sendt om at få anmeldelser, og jeg har fået ret mange tilbage. Hver eneste gang er jeg dybt taknemmelig, og det både for ris og ros. Ris er min mulighed for at rette op på fejl og mangler, og det gør jeg altid gerne. Ros og måske 5 stjerner er bare så fantastisk dejligt.

Hvad synes du, at jeg kan gøre bedre? Hvad savner du i Butik Box Quiz? Hvad har du været glad for at opleve i min butik? Hvad afholder måske dig fra af bestille hos mig? Det er bare nogle få af de spørgsmål, som jeg rigtig vil have dine svar på.

Hvis du har lyst til at sende mig en email, vil jeg blive rigtig glad. Jeg lover at svare på den, og jeg vil elske at høre fra dig.

Du kan også komme med i den helt nye kundeklub på Facebook og være med i debatten der. Jeg synes, at dialog er noget af det bedste ved at have en butik, og jeg elsker at høre hvad du synes fungerer rigtig godt, og hvad du synes kunne være bedre. Når du er med i kundeklubben, kan du være med til at sætte dit præg på min butik - hvis du har lyst.

KOM MED I KUNDEKLUBBEN HER


Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, før du kan se dem her


Også i Puslespilsbutikkens Blog

Mors Dag Giveaway 2023
Mors Dag Giveaway 2023

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Er du med i vores Giveaway i anledning af Mors Dag? Samlet værdi: 1740 kr. Vær med her!
Læs mere >>
Påske-giveaway 2023
Påske-giveaway 2023

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Vind 3 superflotte påskepuslespil!
Læs mere >>
Puslespilsbutikken i Familie Journal
Puslespilsbutikken i Familie Journal

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

I denne uge er Bettina og Puslespilsbutikken i Familie Journal med flotte billeder og en god historie
Læs mere >>