Køb for 300 kr., og få gratis levering til pakkeshop
Spørgsmål? Kundeservice 📞 21 39 31 04

Vi afsender i dag

Vi afsender i morgen

Bestil nu. Vi sender mandag

boxquiz.dk
0

Din indkøbskurv er tom

Hvad kunderne siger, er altid det rigtige ...

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Hvad kunderne siger, er altid det rigtige ... - boxquiz.dk

Ser du på, hvad andre kunder har skrevet, inden du køber hos en webshop? Jeg gør. Altid.

Det er derfor, jeg beder alle kunder og dig om anmeldelser af jeres oplevelser, produkter, selve butikken og hvad du og de andre kunder ellers syntes om at handle i min butik som helhed.

Hver gang jeg sender en pakke af sted krydser jeg fingre for, at du bliver glad for det, som du har købt, for det bliver aldrig rutine at spørge om din mening.
Flere 1000 emails er blevet sendt om at få anmeldelser, og jeg har fået ret mange tilbage. Hver eneste gang er jeg dybt taknemmelig, og det både for ris og ros. Ris er min mulighed for at rette op på fejl og mangler, og det gør jeg altid gerne. Ros og måske 5 stjerner er bare så fantastisk dejligt.

Hvad synes du, at jeg kan gøre bedre? Hvad savner du i Butik Box Quiz? Hvad har du været glad for at opleve i min butik? Hvad afholder måske dig fra af bestille hos mig? Det er bare nogle få af de spørgsmål, som jeg rigtig vil have dine svar på.

Hvis du har lyst til at sende mig en email, vil jeg blive rigtig glad. Jeg lover at svare på den, og jeg vil elske at høre fra dig.

Du kan også komme med i den helt nye kundeklub på Facebook og være med i debatten der. Jeg synes, at dialog er noget af det bedste ved at have en butik, og jeg elsker at høre hvad du synes fungerer rigtig godt, og hvad du synes kunne være bedre. Når du er med i kundeklubben, kan du være med til at sætte dit præg på min butik - hvis du har lyst.

KOM MED I KUNDEKLUBBEN HER


Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, før du kan se dem her


Også i Journal

De dejligste puslespilsnyheder fra Gibson - boxquiz.dk
De dejligste puslespilsnyheder fra Gibson

af Bettina Cronquist 3 minut(ters) læsning

Friske forårsmotiver til alle forårets solskinsdage og regnvejrsdage
Læs mere >>
Spar 35% på smukke puslespil og andet godt - boxquiz.dk
Spar 35% på smukke puslespil og andet godt

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Udsalget er i fuld gang. Er du klar over, hvad du går glip af?
Læs mere >>
Butikkens åbningstider i december - boxquiz.dk
Butikkens åbningstider i december

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Sidste åbningsdag i år er den 22. december kl. 12 - 17.30
Læs mere >>