Vintage puslespil fra Cavallini & Co - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Vintage puslespil fra Cavallini & Co

Kender du det, at man aldrig bliver færdig med at lede efter det næste flotte puslespil?

Det var i hvert fald det, jeg tænkte, da jeg så de enormt flotte puslespil fra Cavallini & Co. i de flotte bøtter med farvet låg. Jeg fik en følelse af, at de kaldte på mig, for de mindede mig straks om dengang, jeg gik i skole.

Motiverne på puslespillene er som hentet ud af biologilokalet i en fjern fortid, hvor de store plancher blev hentet ind i ruller og hængt op under loftet, og så blev der ellers peget med pegepind i træ, mens vi terpede fugle, fisk og alskens planter og vilde dyr. Var biologiundervisningen også sådan, da du gik i skole? Illustrationerne er netop i den her tidstypiske og fantastisk detaljerede stil, som man aldrig bliver træt af at kigge på.

Cavallini & Co. kalder selv deres puslespil for Vintage Puzzles. Det er smukke klassiske motiver i en ny og moderne indpakning, som er så flot, at du har lyst til enten at sætte puslespillet i glas og ramme eller i hvert fald have bøtten stående fremme, for så flot er den.

Har du lyst til at fortælle mig, hvilket et af puslespillene, der er mest dig? Er det de flotte nåletræer, de fine fugle eller de elegante vandmænd? Jeg vil elske at høre fra dig, hvis du har lyst til at fortælle mig det.

Puslespillene passer perfekt til den her puslespilsmåtte.

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

1 comment

  • Grethe

    Hejsa
    Jeg er til natur og på daglig gåtur får jeg taget rigtig mange foto af fugle.
    Så derfor er puslespillet med fugle
    Hilsen Grethe

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published