Hvor små er Penny Puzzle egentlig? - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Hvor små er Penny Puzzle egentlig?

Penny Puzzle er en ny serie små minipuslespil i dansk design. Serien på 14 minipuslespil blev lanceret på messen Maison & Objet i Paris i september 2021, og du kan finde de mange små puslespil ude i de danske boghandlere og designbutikker fra midten af november 2021.

Hvor små er Penny Puzzle puslespillene?

Penny Puzzle er minipuslespil fra inderst til yderst og fra første til sidste brik. Hvert puslespil har kun 150 små brikker. Det lyder måske af mindre end du er vant til at lægge, men du vil blive overrasket over, at de 150 brikker alligevel er en pæn udfordring. 

Hver puslebrik måler ca. 1-1,5 cm. Hver svarer til ca. 1/6 af en normal puslespilsbrik til fx et 1000 brikker puslespil. 

Det færdige puslespil måler ca. 10 x 15 cm. Det svarer til et størrelsen på et almindeligt postkort. Du kan derfor endelig tage dit puslespil under armen eller i lommen og have det med på tur. Penny Puzzle er faktisk dit nyt to-go puslespil.

Æskerne som Penny Puzzle ligger i måler 6 x 6 x 6 cm og er helt blanke. Motiverne er trykt på låget, så du nemt kan vælge, hvilke minipuslespil du har lyst til at lægge.

Hvor mange forskellige Penny Puzzle er der?

I første oplag er der 14 forskellige designs, som du kan vælge imellem, når du skal købe Penny Puzzle. Minipuslespillene er designet af 8 forskellige kvindelige designere, som har sagt ja til at samarbejde med Bettina Cronquist, som har designet konceptet og serien Penny Puzzle.

Alle 14 Penny Puzzle er nummereret fra 1 til 15. Nr. 13 er sprunget over.

De 8 kvindelige designere kan du finde bl.a. på Instagram. De er: @helen_dardik, @yumikitagishi, @gaiamarfurt, @lunettedeparul, @victoriaball_, @bettinacronquist, @jane_newland og @hebe.studio. Hver især byder de på en helt unik stil og de hyggeligste motiver.

Se hele udvalget af Penny Puzzle minipuslespil her.

Hvor lang tid tager det at lægge et Penny Puzzle?

Det tager ca. 30-45 minutter at lægge et Penny Puzzle. Det betyder, at du endelig kan komme i mål med et puslespil uden at skulle rydde hverken kalenderen eller spisebordet. Faktisk kan du tage dit Penny Puzzle med på café, med i toget, ja med overalt.

Penny Puzzle til pakkeleg, kalendergaver, mandelgave osv.

Penny Puzzle er for alle voksne over 12 år. Det er en fin lille gave, som du kan give til dig selv, din bedste ven, til en som aldrig lægger puslespil og til en som har lagt massevis af svære puslespil. De 150 brikker er hverken for stor eller for lille en udfordring. Tværtimod er 150 brikker lige nok til at man kan overkomme dem uden masser af træning og samtidig nyde at komme hurtigt i mål, hvis man har lagt puslespil i årevis.

Se hele sortimentet af Penny Puzzle minipuslespil her.

 

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published