Køb for 300 kr., og få gratis levering til pakkeshop
Spørgsmål? Kundeservice 📞 21 39 31 04

Bestil nu. Vi afsender i dag

Vi afsender i morgen

Bestil nu. Vi sender den 27. december.

Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
0

Din indkøbskurv er tom

Penny Puzzle Christmas Ballet designet af Victoria Ball

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Penny Puzzle Christmas Ballet designet af Victoria Ball - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Penny Puzzle er det nye puslespilsmærke for minipuslespil hos Butik Box Quiz, og der er 14 fantastiske små designs, som du kan vælge imellem. Motiverne til Penny Puzzle er designet af 8 forskellige kreative kvinder med mange følgere på Instagramm og den første, som vi præsenterer er engelske Victoria Ball som har illustreret det fine Christmas Ballet-minipuslespil.

Victoria Ball er en britisk illustrator og designer. Hun bor i det sydvestlige England. Hun brænder for farve og udforsker nye måder at lave billeder på, uanset om det er i hånden ved hjælp af traditionelle metoder og collage eller digitalt på sin iPad.

Siden Victoria dimitterede fra Falmouth Collage of Arts tilbage i 2002, har hun produceret kunstværker til bogomslag, børnebøger og tv, prints i begrænset oplag, magasiner, keramik, emballage og branding til kunder over hele verden. Efter at have arbejdet internt og som freelancer fra studier i London, Bath og Bristol, er hun nu bosat på sit hjemmestudie i den pulserende Somerset-by Frome, hvor hun bor sammen med sin illustratormand og deres børn.

Prisvindende illustrator

I 2008 blev Victoria shortlistet til Best Emerging Illustrator ved 2008 Booktrust Early Years-priserne, hun vandt prisen Best Cute Range på The Henries i 2009 og blev nomineret til Best Art Range samme år.

Blandt Victorias tidligere kunder er The Sunday Times Style, Whittard of Chelsea, Glamour magazine, Storck, Usborne, eeBoo, The Children's company for Children's ITV, Museum of London, Little Tiger Press, og nu også Penny Puzzle.

Christmas Ballet minipuslespil

Motivet, som Victoria Ball har designet for Penny Puzzle er bestillingsarbejde. Temaet er inspireret af Tchaikovskys berømte ballet Nøddeknækkeren, som hvert år bliver opført på Det Kongelige Teater med mange mange børneballetdansere. det er en fantastisk ballet som man kan se igen og igen, og illustrationen af Victoria rummer netop den magi, glæde og julestemning, som du oplever, når du ser balletten. Motivet med de varme røde farver, det store fint pyntede juletræ i midten og de mange dansende balletbørn er så hyggeligt at lægge, også med blot 150 minibrikker.

Minipuslespillene Penny Puzzle

Penny Puzzle er dansk design udviklet af Bettina Cronquist. Hvert puslespil har 150 minibrikker (1-1,5 cm), og de færdige puslespil måler 10 x 15 cm. Det svarer ca. til størrelsen på et postkort.


Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, før du kan se dem her


Også i Journal

Godt nytår - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
Godt nytår

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Tusind tak for et både farverigt og sjovt 2022 og de mange besøg i min Puslespilsbutik
Læs mere >>
Er det fjollet at lægge fjollede puslespil? - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
Er det fjollet at lægge fjollede puslespil?

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Se de nye fjollede puslespil til hele familien
Læs mere >>
Åbningstiderne i Puslespilsbutikken i Helsingør - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør
Åbningstiderne i Puslespilsbutikken i Helsingør

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Besøg Danmarks eneste ægte puslespilsbutik i ❤️ af Helsingør
Læs mere >>