Spørgsmål? Ring til kundeservice 21 39 31 04
Køb for 349 kr., og få gratis levering til pakkeshop

Bestil nu. Vi sender idag kl. 15

Bestil nu. Vi sender i morgen

Bestil nu. Vi sender på mandag

boxquiz.dk
0

Din indkøbskurv er tom

Jeg kommer til at savne Arnold Busck

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Jeg kommer til at savne Arnold Busck | boxquiz.dk

Hvor er det dog trist, at Arnold Busck er gået konkurs. Tilbage i 2012, da jeg lancerede Box Quiz, var Martin Monrad den første indkøber, som jeg viste min idé til. Jeg havde bare nogle tegninger med til mødet og en liste med de første 12 quizemner. Ikke en eneste quiz var produceret endnu. Ikke et eneste produkt at mærke og føle på. Alligevel kunne Martin godt få øje på min ide, og han sagde bare: Det bliver vi nødt til at have! Jeg følte nærmest, at jeg kunne flyve efter vores første møde. Hvis du har prøvet at lancere et produkt både med hjernen og med hjertet, som jeg har, så ved du, at man kan mærke det i hele sin krop, når man får den slags opbakning til sin idé.

Samarbejdet med Arnold Busck og de søde butikschefer og lokale spilindkøbere og især Martin Monrad har betydet utroligt meget for mit firma, min forretning og alle mine 1000-vis af Box Quiz’er, som er blevet produceret og leveret og solgt de seneste 8 år. I løbet af de 8 år som er gået, er det blevet til næsten 90 forskellige Box Quiz-titler på dansk til voksne og 10 læringsspil til børn, og Martin har taget samtlige titler ind i sortiment i alle butikkerne, når de er blevet lanceret.

Tusind tak for et helt fantastisk samarbejde, åbne og ærlige diskussioner om muligheder, feedback til udvikling af displays til quizspillene, mange mange mange fakturaer betalt til tiden, et fantastisk sødt og kompetent personale i alle butikker, som jeg har talt med næsten hver måned og en fantastisk butikspræsentation og salgspræstation af alle mine quizspil.

Jeg kommer til at savne Arnold Busck rigtig meget, og det tror jeg også, at der er mange andre danskere, som gør. Ikke bare på grund af godt salg men fordi folkene hos Arnold Busck er knalddygtige og har været mega uheldige. Det er en kæde med nogle fantastiske lokationer, velindrettede butikker og Danmarks mest ikoniske boghandel i Købmagergade.

Til alle som skal til at ansætte medarbejdere: Hvis der står Arnold Busck på CV’et, så tag dem!

Billedet er fra Arnold Busck i Koldings fb-side.Også i Journal

Vintage puslespil fra Cavallini & Co | boxquiz.dk
Vintage puslespil fra Cavallini & Co

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Se de smukke puslespil med motiver fra en fjern fortid
Læs mere >>
Vær med i giveaway | boxquiz.dk
Vær med i giveaway

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Vind det fine puslespil Valmuer og Kanin fra eeBoo med 1000 lækre tykke brikker. Jeg trækker en vinder den 28. marts
Læs mere >>
Har du set puslespillet Digternes Have i Femina i denne uge? | boxquiz.dk
Har du set puslespillet Digternes Have i Femina i denne uge?

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Du kan se det i den her video
Læs mere >>