Køb for 300 kr., og få gratis levering til pakkeshop
Spørgsmål? Kundeservice 📞 21 39 31 04

Bestil nu: Vi sender inden for 1-2 hverdage

Bestil nu: Vi sender inden for 1-2 hverdage

Bestil nu. Vi sender mandag

boxquiz.dk
0

Din indkøbskurv er tom

Hyggelige perlekit

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Hyggelige perlekit | boxquiz.dk

Noget af det hyggeligste jeg har lavet med mine børn da de var mindre er kreative aktiviteter. Vi boede i en lang periode i England, hvor børn ikke har de samme muligheder for at gå på SFO og udforske både ler, træ, perler, symaskiner og alt muligt andet spændende, så jeg var nødt til selv at lave SFO på spisebordet hjemme i køkkenet.

Noget af det som mine piger var rigtig glade for var perler. Alle mulige slags perler. Både perleplader med perler til at stryge og perler til at lave armbånd og halskæder af. I 2005 etablerede jeg mit firma, handmadeliving, og jeg bestilte de første perler i plexiglas hjem fra Kina. Jeg havde fundet på nogle perlekit, som jeg kunne sælge til butikker, der lavede party bags (det svarer til den slikpose, som danske børn får med hjem efter en børnefødselsdag). I hvert perlekit var der fine perler i et bestemt design, 1 meter elastik og nogle bestemte farvenuancer. Hvert perlekit havde et navn, som passede til farvernuancerne, og jeg solgte mange tusinde perlekit, mens vi boede i England. Det var sjovt.

Mine piger elskede som nævnt perler, og de elskede de små perlekit. De var med til at pakke de første perlekit ved køkkenbordet, sortere perler og finde på. De har fra barnsben fået et godt indblik i hvad det vil sige at være iværksætter og starte helt fra bunden.

Nu har jeg lavet de små perlekit igen, og denne gang har jeg lagt dem i de samme metalæsker, som quizspillene fra Box Quiz også kommer i. Designet er det samme som for 15 år siden, men jeg synes, at metalæskerne er en fin måde at pakke de fine perler ind. Æsken kan også bruges bagefter som smykkeskrin eller til tandfeen. Måske er jeg heldig, at der også er danske forældre, som vil give perlekit til børnefødselsdage eller bruge dem som en aktivitet til en fest. Børnene hygger sig jo mægtigt med kreative aktiviteter, og fordi et perlekit er et afgrænset lille projekt, er det nemt at overskue, også selvom der måske er 10 eller 15 piger, som skal lave perlearmbånd samtidig.

Du kan se de 4 perlekit fra handmadeliving her.


Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, før du kan se dem her


Også i Journal

De dejligste puslespilsnyheder fra Gibson | boxquiz.dk
De dejligste puslespilsnyheder fra Gibson

af Bettina Cronquist 3 minut(ters) læsning

Friske forårsmotiver til alle forårets solskinsdage og regnvejrsdage
Læs mere >>
Spar 35% på smukke puslespil og andet godt | boxquiz.dk
Spar 35% på smukke puslespil og andet godt

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Udsalget er i fuld gang. Er du klar over, hvad du går glip af?
Læs mere >>
Butikkens åbningstider i december | boxquiz.dk
Butikkens åbningstider i december

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Sidste åbningsdag i år er den 22. december kl. 12 - 17.30
Læs mere >>