Levering 1-3 dage fra 29 kr.
Køb for 299 kr., og få gratis levering til pakkeshop og DAGENS GAVE
Altid gratis gaveindpakning

Bestil nu. Vi sender i dag kl. 16

Bestil nu. Vi sender i morgen

Bestil nu. Vi sender mandag

boxquiz.dk
0

Din indkøbskurv er tom

Hyggelige perlekit

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Hyggelige perlekit | boxquiz.dk

Noget af det hyggeligste jeg har lavet med mine børn da de var mindre er kreative aktiviteter. Vi boede i en lang periode i England, hvor børn ikke har de samme muligheder for at gå på SFO og udforske både ler, træ, perler, symaskiner og alt muligt andet spændende, så jeg var nødt til selv at lave SFO på spisebordet hjemme i køkkenet.

Noget af det som mine piger var rigtig glade for var perler. Alle mulige slags perler. Både perleplader med perler til at stryge og perler til at lave armbånd og halskæder af. I 2005 etablerede jeg mit firma, handmadeliving, og jeg bestilte de første perler i plexiglas hjem fra Kina. Jeg havde fundet på nogle perlekit, som jeg kunne sælge til butikker, der lavede party bags (det svarer til den slikpose, som danske børn får med hjem efter en børnefødselsdag). I hvert perlekit var der fine perler i et bestemt design, 1 meter elastik og nogle bestemte farvenuancer. Hvert perlekit havde et navn, som passede til farvernuancerne, og jeg solgte mange tusinde perlekit, mens vi boede i England. Det var sjovt.

Mine piger elskede som nævnt perler, og de elskede de små perlekit. De var med til at pakke de første perlekit ved køkkenbordet, sortere perler og finde på. De har fra barnsben fået et godt indblik i hvad det vil sige at være iværksætter og starte helt fra bunden.

Nu har jeg lavet de små perlekit igen, og denne gang har jeg lagt dem i de samme metalæsker, som quizspillene fra Box Quiz også kommer i. Designet er det samme som for 15 år siden, men jeg synes, at metalæskerne er en fin måde at pakke de fine perler ind. Æsken kan også bruges bagefter som smykkeskrin eller til tandfeen. Måske er jeg heldig, at der også er danske forældre, som vil give perlekit til børnefødselsdage eller bruge dem som en aktivitet til en fest. Børnene hygger sig jo mægtigt med kreative aktiviteter, og fordi et perlekit er et afgrænset lille projekt, er det nemt at overskue, også selvom der måske er 10 eller 15 piger, som skal lave perlearmbånd samtidig.

Du kan se de 4 perlekit fra handmadeliving her.Også i Journal

Det starter med en kaotisk bunke brikker | boxquiz.dk
Det starter med en kaotisk bunke brikker

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Se det nye puslespil Svinedrengen med 1000 brikker fra handmadeliving, og hvordan det gik, da jeg lagde det.
Læs mere >>
Yoga for hjernen | boxquiz.dk
Yoga for hjernen

af Bettina Cronquist 3 minut(ters) læsning

Når du skal vælge dit næste puslespil, så vælg et med et motiv, som du synes er dejligt at kigge på i længere tid.
Læs mere >>
Nyt quizspil om Højskole fra Box Quiz | boxquiz.dk
Nyt quizspil om Højskole fra Box Quiz

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Kom tættere på det nye quizspil om Højskole fra Box Quiz
Læs mere >>