Klar til fredagsbar - Puslespilsbutikken i ❤️ af Helsingør

Klar til fredagsbar

Det perfekte puslespil til fredagsbar

Her i januar 2022 er vi igen mange, som arbejder hjemme. Det har både sine fordele og sine ulemper. Hvordan har du det med det, hvis det er dig? 

Fredagsbar går aldrig rigtig af mode, og måske har vi ekstra brug for at fejre, at det er fredag, når vi har været hjemme hele ugen og måske arbejdet endnu mere end nogensinde. Det kan være svært at finde grænsen mellem arbejde og fritid, når ens pc står på spisebordet 24/7.

Hvis du synes, at der skal nye boller på suppen om fredag, så giv dig selv lov til at slappe med en kold øl eller en kølig drink og måske et puslespil? Det her øl-puslespil er utroligt populært og yderst relevant en fredag eftermiddag, måske allerede ved 15-tiden? 

Sikke en mærkelig tid, vi lever i. Alligevel har denne arbejdsuge fået en hyggelig afslutning her hos Box Quiz, trods uro og usikkerhed.

Her hos Box Quiz kunne vi lige på falderebet pakke 10 pakker med crémant og champagnecocktailkit til en kunde, som ville forkæle sine 10 hjemmearbejdende medarbejdere og holde virtuel fredagsbar. Mon ikke de skal på via Zoom eller Google Hangout hjemme i stuen og sidde og hygge sig? Jeg lagde selvfølgelig også et quizspil i hver pakke, for det er altid sjovt at blive ringet op af en kunde, som har fået en god ide og tænker ud af boxen. Jeg vil altid gerne belønne gode ideer. Det elsker jeg bare. Måske fordi jeg selv er omgivet af små boxe hele dagen.

Der er desværre ikke flere champagnecocktailkits tilbage, men hvis du er til Gin & Tonic eller Moscow Mule, så tøv ikke. Jeg kan godt hjælpe med særforsendelser i hele landet, og måske har dit team også brug for 'at være samme men hver for sig' ... med billede på.

God weekend.

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published