Puslespilsbutikken boykotter Black Friday

Puslespilsbutikken boykotter Black Friday

Så skal vi til det igen: Den tid på året hvor mange tror, at de sparer mange penge og andre føler sig snydt, fordi de købte til fuld pris i går: Black Friday.
Puslespilsbutikken boykotter Black Friday! Der er ingen Black Friday hos mig. Det var den korte udgave. Hvis du vil ha' den lange udgave, så læs videre.
Besøg din Puslespilsbutik i Anna Queens Stræde 5a, indgang via gården
i ❤️ af Helsingør
Mandag til fredag kl. 12-17
Lørdag kl. 10-14 og udvalgte søndage i december.
Og altid på www.boxquiz.dk
Den lange udgave kommer her ...
Helsingør og Danmark er desværre gået amok i Black Friday, og det er en helt forkert udvikling. Hvor det før var 1 dag, er det nu uger eller hele måneden. De små butikker kæmper i forvejen for at overleve, mens mange store kæder banker priserne i bund, koste hvad det vil.
Når du betaler en meget lav pris for dine varer, så betaler din by samtidig en meget høj pris, for det skæve, det anderledes, dem som tør og er passionerede og giver dig den gode personlige rådgivning og som har valgt butikkens produkter med hjertet, fordi de har tænkt på DIG, ja de risikerer at forsvinde.
Og hvad er der så tilbage? Så er der pludselig kun de samme ensartede mastodontbutikker tilbage, som du ser i alle andre byer i hele Danmark. Og hvor bliver det bare trist!
Det kan være svært at boykotte Black Friday, når man bare har en lille bitte butik, men kan jeg godt afsløre, at det giver den bedste følelse i hele kroppen. Kombinationen af is i maven, rank ryg og priser som de sødeste kunderne kan regne med, uanset hvornår på året de køber giver en fantastisk følelse i hele kroppen. Jeg har prøvet det før, så jeg taler af erfaring.
Jeg har sagt det før i mine nyhedsbreve, og jeg siger det gerne igen: Efter min mening er det også at snyde de kunder, der købte i går, og dem som gerne vil købe i morgen!
Derfor går Puslespilsbutikken mod den sorte strøm, og alle skal være velkomne til at følge trop: Lokale butikker, lokale handlende og dig, som handler online.
Vil du også være med til at boykotte Black Friday? Så let måsen, kom ned i byen og køb dine julegaver og gavekort i de butikker, som ikke har et Black Friday-skilt i vinduet. Det er faktisk det bedste du kan gøre for dit lokalmiljø, for så er du med til at støtte dem, som godt tør lade være og som insisterer på at give dig en oplevelse og priser, som du kan regne med. Det er de butikker, som giver din by kolorit, et spændende overraskende udvalg og som køber med omtanke for de bedste materialer, metoder og det bedste design.
Hvis du ikke er i nærheden, så gå online på www.boxquiz.dk, og find de flotteste puslespil i mands minde 😀 fx det nye Helsingør-puslespil, som IKKE er sat ned til en Black Friday-pris.
Og så vil jeg bare ønske dig en fuldkommen fantastisk dag 😉 Kig forbi, når du alligevel er i byen. Jeg glæder mig til at se dig.
Hilsen Bettina fra Puslespilsbutikken
Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

1 comment

  • Ira

    Black Friday har taget overhånd. Godt gået!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published