Vi er nomineret til Byens Bedste Specialbutik!

Vi er nomineret til Byens Bedste Specialbutik!

For præcis 1 uge siden fik jeg at vide, at min lille bitte Puslespilsbutik, som ligger inde i en baggård i Anna Queens Stræde 5a, er nomineret til Byens Bedste Specialbutik i Helsingør.

Det er jo helt fantastisk og også ret overvældende. Tusind tak til alle, som har stemt på min lille butik fyldt med flotte puslespil fra gulv til loft. Støtten har været helt overvældende fra starten, og jeg har fået så mange positive kommentarer og emails fra kunder og besøgende.

Det er den første nominering til noget som helst i mit liv, så du kan måske forestille dig, hvor overrasket jeg blev, da jeg fik det at vide. Jeg ved selvfølgelig godt, at min butik er virkelig speciel, for det er faktisk Danmarks eneste Puslespilsbutik. Tænk en gang, at den ligger i en baggård i Helsingør.

Hver dag har jeg besøg i butikken af masser af søde kunder, som enten bare kigger eller er vaskeægte puslespilsentusiaster, som er på jagt efter deres næste udfordring. Oplevelsen i min Puslespilsbutik er anderledes på mange måder, og det siger alle, som kommer ind i butikken.

Dels er butikken virkelig lille. På kun 38 m2 er der propfyldt med puslespil fra næsten hele verden med alt fra 3 til 13.200 brikker. Der er puslespil til de allermindste børn og de allermest garvede puslespilsentusiaster.

Dels ligger butikken i en meget gammel bygning i bindingsværk i den hyggeligste gård, og det at komme ind i gården og se blomsterne, de mange skæve tage og gamle huse er en stor oplevelse for mange besøgende i Helsingør.

For det er det, som Helsingør kan: Tilbyde en ægte gammeldags bystemning, hvor de kan mærke byens sjæl i hver en lille gade og hvert et lille stræde. Og det er præcis derfor, at jeg valgte at åbne min butik i Helsingør.

Tak igen for de mange stemmer, som var helt afgørende for denne flotte nominering. Den 23. oktober er det alvor, for der skal der stemmes på de nominerede, og der håber jeg selvfølgelig, at min lille bitte Puslespilsbutik får en chance igen. Jeg krydser i hvert fald fingre x

Previous post
Next post
Back to Puslespilsbutikkens Blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published