Hurtig levering 1-2 dage.
Køb for 299 kr. og få gratis fragt
Dagens gratis gave: Rom

Bestil nu. Vi sender i dag

Bestil nu. Vi sender i morgen

Bestil nu. Vi sender mandag

boxquiz.dk
0

Din indkøbskurv er tom

4 tips til at skrive breve

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

4 tips til at skrive breve

Hvem elsker ikke at få et brev? Bare det at vide, at nogen tog sig tid til at skrive, giver en varm og autentisk følelse, og man kan blive helt rørt. Uanset om du foretrækker at skrive på et hvidt stykke papir, tegner en tegning eller gør dig umage med at finde det helt perfekte kort at skrive på, så skal du vide, at modtageren vil elske dig for det.

Hvad enten du skal skrive et kærestebrev (er du klar over hvor mange gange sådan et brev bliver læst?), skrive til en skolekammerat fordi du er hjemme fra skole eller skrive til bedsteforældrene, som måske ikke er kommet helt med på email-bølgen, så skiller du dig ud fra mængden: Du gør nemlig noget, som mange andre ikke gider eller ikke orker. Derfor skal DU gøre det.

De 4 tips er:

Tip nr. 1: Skriv i hånden. Vi er mange, som skriver alt for lidt i hånden, for computeren og telefonen har helt overtaget alt vores skriveri. Når du skriver i hånden, bliver det du skriver meget mere personligt og meget sværere at se bor fra. Hvis du skal skrive noget, som virkelig er vigtigt, så skal du skrive i hånden. Det virker! Og børn synes, at det er hyggeligt.

Tip nr. 2: Forbered indholdet. Planlæg hvad du vil skrive. Det er altid en god ide at gøre sig nogle tanker om, hvad man vil skrive. Find ud af, hvad du gerne vil fortælle og hvor for du vil fortælle netop det. Du kan fx starte med at skrive nogle stikord til dig selv. Når først de er kommet ned på et papir, så bliver det meget lettere at skrive resten af brevet.

Tip nr. 3: Lån citater. Der findes et hav af citater online, og de kan både være sjove, geniale og er med garanti underholdende. Prøv at google ’citater om …’, og se, hvad der kommer frem. Måske kan du bruge et eller flere citater til at understrege din pointe.

Tip nr. 4: Slut af med en krammer. Det er svært at give en krammer online, og når man er langt fra hinanden. Gi’ en krammer i stedet for en almindelig hilsen. Du kan fx skrive ’Kram fra …’, ’Kys og kram …’, ’Kæmpekram fra …’, hvis det passer til din modtager. En helt almindelig kærlig hilsen kan også altid bruges og skaber glæde. Hvis du skriver til en kæreste kan ’Møz fra …’ være den helt rigtige måde at slutte brevet på.Også i Journal

Jeg kommer til at savne Arnold Busck
Jeg kommer til at savne Arnold Busck

af Bettina Cronquist 2 minut(ters) læsning

Boghandlerkæden Arnold Busck har betydet rigtig meget for Box Quiz. Læs her, hvorfor jeg kommer til at savne netop den kæde.
Læs mere >>
Gratis Sænke Slagskibe-spil
Gratis Sænke Slagskibe-spil

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Få det gratis Sænke Slagskibe, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Læs mere >>
Klar til fredagsbar
Klar til fredagsbar

af Bettina Cronquist 1 minut(ters) læsning

Sikke en mærkelig tid, vi lever i. Alligevel har denne arbejdsuge fået en hyggelig afslutning, trods uro og usikkerhed. Vi hjælper dig med at blive klar til virtuel fredagsbar med vores cocktailkits.
Læs mere >>